Libnet.ro
UNICEF

18:15

Descoperire socanta in Satu Mare. Un barbat a fost gasit spanzurat de gardul unui hipermarket

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Satu Mare. Un barbat a fost gasit spanzurat de gardul unui hipermarket

Descoperire socanta in aceasta dimineata la hipermarketul Carrefour din Satu Mare. Un barbat a fost gasit spanzurat de gard. Potrivit satmareanul. net, la sosirea echipajului ambulantei, victima. continuă pe Antena3

Descoperire socanta. Cadavrul unui barbat a fost gasit prins in crengile copacilor de pe malul Muresului

Caz socant in Alba. Trupul unui barbat a fost gasit pe malul Muresului, prins in crengile copacilor. Cadavrul ar fi acolo de foarte mult timp, spun localnicii, deoarece era in stare avansata de.

Un adolescent din Satu Mare a fost omorat, dupa ce agresorul l-a confundat cu o alta persoana

Un tanar de 18 ani a fost ucis, iar un altul de 16 ani este grav ranit dupa ce au fost atacati de un barbat, care a vrut sa se razbune pe o alta persoana. Barbatul i-a confundat pe cei doi adolescenti pe.

Un barbat s-a spanzurat de balustrada fostului sediu Antena 1 Braila

Un barbat s-a spanzurat de balustrada fostului sediu Antena 1 Braila, informeaza obiectivbr. ro. Descoperirea socanta a fost facuta de un trecator, care a anuntat imediat autoritatile. Langa.

PREMIERA: O femeie devine barbat cu acte in regula in Satu Mare. Ce se va intampla cu actele de identitate

O femeie in varsta de 41 de ani va deveni barbat cu acte in regula in Satu Mare, dupa ce s-a hotarat sa isi schimbe sexul. in aceasta perioada are loc procedura de.

Jucatoare de baza pentru CSM Targoviste, in sezoanele trecute, transferata de Satu Mare

Echipa de baschet feminin, CSM Satu Mare, a anuntat ca a facut ultimul transfer. CSM a batut palma cu Porchia Green, jucatoare de baza pentru CSM Targoviste in sezoanele trecute.

Un potir de la 1700 disparut de aproape 100 de ani va reveni la Brasov. A fost gasit in Germania la o licitatie unde era scos la vanzare

Un potir vechi de cateva secole care apartine Bisericii Evanghelice va reveni la Brasov dupa ce a fost gasit in Germania. Un consilier local a reusit sa blocheze licitatia si sa recupereze astfel potirul care va ajunge inapoi la Biserica Sfantul Bartolomeu.

Descoperire socanta facuta de o constanteanca, dupa ce a muscat dintr-o saorma (FOTO)

Si-a comandat o saorma la un restaurant din Constanta, insa nu se astepta sa faca o descoperire de-a dreptul socanta. Dupa ce a luat prima inghititura, femeia s-a uitat la saorma, dupa ce a.

Alerta la Barcelona. A fost gasit un colet suspect intr-un autobuz

ALERTA la Barcelona. Politia a gasit un colet suspect intr-un autobuz. Bulevardul La Rambla din Barcelona, care a fost joi scena celui mai sangeros atentat din ultimii 14 ani, din Spania, a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )