Libnet.ro
UNICEF

10:15

Descoperire de ultima ora a cercetatorilor! Exista 6 tipuri distincte ale infectiei Covid-19. Ce simptome prezinta fiecare tip

Antena3 Antena3,
Descoperire de ultima ora a cercetatorilor! Exista 6 tipuri distincte ale infectiei Covid-19. Ce simptome prezinta fiecare tip

O echipa de cercetatori britanci, ce a analizat datele dintr-o aplicatie de urmarire a simptomelor infectiei cu Covid-19, a constatat ca exista sase tipuri distincte ale bolii, fiecare cu un set propriu de simptome. continuă pe Antena3

Descoperire de ultima ora a cercetatorilor! Exista 6 tipuri distincte ale infectiei Covid-19. Ce simptome prezinta fiecare tip

O echipa de cercetatori britanci, ce a analizat datele dintr-o aplicatie de urmarire a simptomelor infectiei cu Covid-19, a constatat ca exista sase tipuri distincte ale bolii, fiecare cu un set propriu de simptome.

Coronavirus: O aplicatie de urmarire a simptomelor indica sase tipuri distincte ale infectiei COVID-19

Oameni de stiinta britanici care analizeaza datele dintr-o aplicatie de urmarire a simptomelor infectiei COVID-19 utilizata pe scara larga au ajuns la concluzia ca exista sase tipuri distincte ale bolii, fiecare caracterizat de un set de simptome, relateaza vineri Reuters.

Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault, anunt de ultima ora, in plina criza

Ce se intampla cu uzinele Dacia din Romania? De ce s-a ajuns in acest stadiu si care este anuntul de ultima ora din partea Renault? Anunt Renault: Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault a confirmat faptul ca exista cazuri de infectari de noul coronavirus in randul angajatilor de la Uzinele Dacia din Mioveni.

inca o tara ii interzice pe romani. Restrictii de ultima ora. Lista completa a statelor

Veste socanta pentru romani, care sunt interzisi acum in inca o tara. Iata lista completa a statelor si restrictiile de ultima ora ale oficialilor! Romanii, interzisi in inca o tara. Restrictii de ultima ora inca o tara din Europa impune restrictii pentru romani. De acum, intrarea romanilor in Bosnia si Hertegovina va fi permisa doar .

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )