Libnet.ro
UNICEF

20:00

Descoperirea despre oamenii care refuza sa poarte masca. De ce o fac, de fapt

Playtech Playtech,
Descoperirea despre oamenii care refuza sa poarte masca. De ce o fac, de fapt

Masca de protectie simbolul vremurilor noastre. Ce s-a descoperit despre oamenii care nu se alatura celor care se conformeaza restrictiilor impuse de oficiali? De ce refuza unii sa nu o poarte? De ce refuza oamenii sa nu poarte masca de protectie? Specialistii au gasit un motiv pentru care unii oameni refuza sa poarte masca . continuă pe Playtech

Ce s-a descoperit despre cei care refuza sa poarte masca de protectie

Cei care refuza sa poarte masca de protectie si sa respecte regulile sanitare impuse in pandemie ar putea suferi de tulburari de personalitate antisociala, potrivit unui studiu facut de cercetatorii brazilieni. Acestia au chestionat peste 1. 500 de persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 73 de ani, pentru a creiona personalitatea lor.

Scandal in Piata Centrala din Bacau. Comerciantii au refuzat sa poarte masca si s-au certat cu oamenii legii atunci cand au fost amendati (VIDEO)

Scandal monstru in Piata Centrala din Bacau. Mai multi comercianti care au refuzat sa poarte masca de protectie s-au luat la cearta cu politistii care i-au legitimat si amendat. A fost scandal de pomina .

O companie aeriana a interzis accesul unui numar de 730 de pasageri care au refuzat sa poarte masca

Compania Delta Air Lines a plasat inca 460 de pasageri pe no-fly list, care se adauga celor 270 fata de care a luat o masura similara in luna august. Acestia nu mai au voie sa zboare cu Delta pentru ca nu au purtat masca, relateaza Digi24.

Reactia lui Daniel Ghita, dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca luptatorul trebuie sa poarte masca. Luptatorul a dezvaluit motivul pentru care a intrat in PSD

Daniel Ghita s-a inscris in PSD si se numara printre persoanele publice puse pe listele social-democratilor pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Sportivul care s-a pozitionat impotriva.

Iasi: Femeie care nu purta masca in mod corespunzator, palmuita intr-un autobuz de un barbat care avea aceeasi problema. De la cine a pornit scandalul (VIDEO)

Imagini tulburatoare la Iasi, unde o femeie a fost palmuita de un necunoscut, chiar in transportul public. Persoanele prezente la fata locului sustin ca femeia, care nu purta masca de protectie, ar fi fost cea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )