Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti posibilitatile pe care le are Tudorel Toader in ceea ce priveste scandalul din DNA. Atunci cand ministrul Justitiei se implica, o face conform. continuă pe Antena3

UPDATE Tudorel Toader va tine o informare de presa la ora 18.00

Minstrul Justitiei, Tudorel Toader, va face joi, la sediul ministerului o declaratie de presa, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, Nelu Barbu, dupa sedinta executivului. Informarea de presa va avea loc la ora 18. Declaratiile facute de Toader vor fi LIVETEXT si LIVEVIDEO pe HotNews. ro.

VIDEO Tudorel Toader a amanat inca o data o decizie privind DNA: Joia viitoare voi prezenta continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA

Minstrul Justitiei, Tudorel Toader, amana deznodamantul privind decizia sa in cazul sefiei DNA, anuntand joi, intr-o scurta declaratie de presa, ca va prezenta saptamana viitoare, joi, continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile lui Tudorel Toader.

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme. Suntem pusi in situatia de a spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a aratat dezamagit de scurta declaratie de presa facuta joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public, afirmand la Antena 3 ca toata tara astepta niste concluzii ferme din partea ministrului, dar ca spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie.

Tudorel Toader, declaratii de ultima ora: Voi prezenta in Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT si DNA

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, s-a intors din Japonia mai devreme decat trebuia pentru a face un anunt asteptat de toata lumea in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef.

Tudorel Toader, discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA, inainte de sedinta de guvern. Acest lucru a fost confirmat de purtatorul de cuvarat al Guvernului, Nelu.

Semnificatia declaratiilor ministrului Tudorel Toader

Ministrul Tudorel Toader se retrage din joc. Nu a acceptat solicitarile Coalitiei de guvernare, si trage de timp inca din decembrie, in chestiunea cererii de revocare a dnei Kovesi. Surse politice sustin ca s-a pus problema ca Tudorel Toader sa semneze OUG de comasare a DNA si DIICOT, insa a refuzat.

Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut vineri seara o declaratie surprinzatoare. El a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta.

E aberant. Nu are nicio logica. Un deputat PSD, atac virulent la Tudorel Toader dupa ce a anuntat o noua amanare privind soarta lui Kovesi

Declaratia de presa a lui Tudorel Toader in care ministrul a ales sa povesteasca din vizita efectuata in Japonia si a amanat din nou decizia privind soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, l-a scos din minti.

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme si corecte

Codrin Stefanescu a vorbit despre scurta declaratie de presa facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public. Codrin Stefanescu s-a aratat.

Ma opresc, daca nu...Va rog, sa mergeti!. Tudorel Toader s-a suparat pe jurnalisti (VIDEO)

Ministrul Justitiei a iesit public joi pentru a nu declara nimic privind soarta sefei DNA ci pentru a povesti despre ce a facut prin Japonia Detalii AICI) in schimb, Tudorel Toader s-a suparat si a intrerupt.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )