Libnet.ro
UNICEF

11:31

Descoperiti. Tunuri de miliarde de euro cu protectie la varf

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Tunuri de miliarde de euro cu protectie la varf

Andreea Sava a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Descoperiti, ce ascunde circul de la Strasbourg, cine sunt si ce legaturi au organizatorii dezbaterii si liderii Comisiei Europene. De asemenea, a. continuă pe Antena3

Pierdem opt miliarde euro anual, din necolectarea TVA

Tara noastra pierde anual 8 miliarde euro din necolectarea TVA, sustine avocatul Gabriel Biris, partener Biris and Goran, in cadrul unei conferinte de profil. Domnia sa a afirmat ca tara noastra are nevoie de o mai buna colectare de TVA, precizand: Nu poti sa ai modernitate fara sa ai informatie, fara sa ai baze de date, fara sa ai instumente moderne de analiza de risc si de administrare. Nu avem nevoie de reducerea TVA, ci de investitii in autostrazi si in scoli .

Anul trecut, exporturile ne-au adus 62,6 miliarde de euro, iar importurile ne-au mancat 75,5 miliarde de euro.

In anul 2017, exporturile si importurile au crescut cu 9,1%, respectiv cu 12,2%, comparativ cu anul 2016, potrivit datelor transmise vineri de Institutul National de Statistica. Exporturile au insumat 62,64 miliarde de euro, iar importurile au insumat 75,59 miliarde de euro, ducand deficitul balantei comerciale la aproape 13 miliarde de euro mai mare 2,98 miliarde euro decat cel din 2016). Evident, acest deficit preseaza pe cursul valutar in sensul deprecierii leului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )