Libnet.ro
UNICEF

06:15

Despre si pentru femeia din noi

Hotnews Hotnews,
 Despre si pentru femeia din noi

Partea practica a ingrijirii femeii din secolul XXI ma poarta la un magazin de specialitate, plin de cosmeticale. Sunt acolo ca Alice in Tara Minunilor. Ma uit, testez, ma sterg, citesc, imi imaginez, visez ce as putea face cu produsul, in ce fel mi-ar pune in valoare volanasele, revin cu picioarele pe pamant si-mi trag mental doua plame. continuă pe Hotnews

Chimicale pentru femeia din noi

Partea practica a ingrijirii femeii din secolul XXI ma poarta la un magazin de specialitate, plin de cosmeticale. Sunt acolo ca Alice in Tara Minunilor. Ma uit, testez, citesc, imi imaginez, visez ce as putea face cu produsul, in ce fel mi-ar pune in valoare volanasele, revin cu picioarele pe pamant si-mi trag mental doua plame.

TONE de ajutoare pentru sinistratii din Serbia, din partea romanilor

Locuitorii din Bocsa au trimis 12 tone de ajutoare sinistratilor din Serbia. Oamenii au donat de la conserve, zahar, faina, ulei sau orez pana la dulciuri, haine si detergent. Mai multe orase din.

Victor Ponta, despre Presedintie: Despre pielea ursului din padure am mai discutat in 2004 si 2009

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, intrebat privind candidatura sa la prezidentiale, ca despre pielea ursului din padure s-a mai discutat si in 2004 si 2009 si ca in 2014 nu va mai exista aceeasi.

Victor Ponta, despre prezidentiale: Despre pielea ursului din padure am mai discutat in 2004 si 2009

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, intrebat privind candidatura sa la prezidentiale, ca despre pielea ursului din padure s-a mai discutat si in 2004 si 2009 si ca in 2014 nu va mai exista aceeasi.

Recompensa record pentru informatii despre avionul disparut din Malaezia

- Rude ale pasagerilor zborului MH370 vor sa ofere suma de cinci milioane de dolari 3,7 milioane de euro) oricarei persoane detine informatii despre avionul de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines .

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, .

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului.

Noul Ford Fiesta nu va fi produs si la Craiova. Americanii continua sa caute al doilea model pentru uzina din Romania

Ford a anuntat marti, 10 iunie, ca viitoarea generatie a Ford Fiesta va fi produsa in Europa exclusiv in Germania, disipandu-se astfel ideea ca macar o parte din productia modelului de clasa B sa fie mutata in Romania. Compania auto americana spune ca in continuare cauta oportunitati de a introduce un al doilea model de clasa mica in productie la uzina din Romania. Astfel, pe lista mai raman EcoSport, noul Ka, Tourneo Courier sau un model complet nou de segment B.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )