Libnet.ro
UNICEF

05:30

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu pentru conditiile din arest

România Liberă România Liberă,
CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, . continuă pe România Liberă

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului.

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

Catalin Voicu si alti trei puscariasi din Romania au castigat procese la CEDO din cauza conditiilor de detentie. In cazul Voicu, Romania a fost condamnata si pentru incalcarea dreptului la viata privata

Fostul senator PSD, Catalin Voicu si alti trei detinuti din Romania au castigat la CEDO impotriva statului roman invocand conditiile proaste de detentie, rezulta dintr-un comunicat de presa publicat marti de Curtea de la Strasbourg. Astfel, statul roman a fost condamnat in cauzele Bujorean v. Romania, Constantin Aurelian Burlacu v. Romania, Mihai Laurentiu Marin v. Romania si Voicu v. Romania pentru incalcarea articolului 3 din Conventie, referitor la tratamente degradante. Vezi atasat comunicatul CEDO).

Fostul senator PSD Catalin Voicu a dat in judecata Romania la CEDO

Fostul senator PSD Catalin Voicu a dat in judecata Romania la CEDO. Catalin Voicu a formulat trei plangeri in temeiul Art. 3 interzicerea tratamentelor inumane ori degradante), reclamand atat conditiile.

Noul Ford Fiesta nu va fi produs si la Craiova. Americanii continua sa caute al doilea model pentru uzina din Romania

Ford a anuntat marti, 10 iunie, ca viitoarea generatie a Ford Fiesta va fi produsa in Europa exclusiv in Germania, disipandu-se astfel ideea ca macar o parte din productia modelului de clasa B sa fie mutata in Romania. Compania auto americana spune ca in continuare cauta oportunitati de a introduce un al doilea model de clasa mica in productie la uzina din Romania. Astfel, pe lista mai raman EcoSport, noul Ka, Tourneo Courier sau un model complet nou de segment B.

Despre si pentru femeia din noi

Partea practica a ingrijirii femeii din secolul XXI ma poarta la un magazin de specialitate, plin de cosmeticale. Sunt acolo ca Alice in Tara Minunilor. Ma uit, testez, ma sterg, citesc, imi imaginez, visez ce as putea face cu produsul, in ce fel mi-ar pune in valoare volanasele, revin cu picioarele pe pamant si-mi trag mental doua plame.

Chimicale pentru femeia din noi

Partea practica a ingrijirii femeii din secolul XXI ma poarta la un magazin de specialitate, plin de cosmeticale. Sunt acolo ca Alice in Tara Minunilor. Ma uit, testez, citesc, imi imaginez, visez ce as putea face cu produsul, in ce fel mi-ar pune in valoare volanasele, revin cu picioarele pe pamant si-mi trag mental doua plame.

TONE de ajutoare pentru sinistratii din Serbia, din partea romanilor

Locuitorii din Bocsa au trimis 12 tone de ajutoare sinistratilor din Serbia. Oamenii au donat de la conserve, zahar, faina, ulei sau orez pana la dulciuri, haine si detergent. Mai multe orase din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )