Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Antena3 Antena3,
CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului. continuă pe Antena3

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, .

CEDO decide ca statul roman sa plateasca 4.500 de euro despagubiri fostului senator Catalin Voicu

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, informeaza Mediafax.

Catalin Voicu si alti trei puscariasi din Romania au castigat procese la CEDO din cauza conditiilor de detentie. In cazul Voicu, Romania a fost condamnata si pentru incalcarea dreptului la viata privata

Fostul senator PSD, Catalin Voicu si alti trei detinuti din Romania au castigat la CEDO impotriva statului roman invocand conditiile proaste de detentie, rezulta dintr-un comunicat de presa publicat marti de Curtea de la Strasbourg. Astfel, statul roman a fost condamnat in cauzele Bujorean v. Romania, Constantin Aurelian Burlacu v. Romania, Mihai Laurentiu Marin v. Romania si Voicu v. Romania pentru incalcarea articolului 3 din Conventie, referitor la tratamente degradante. Vezi atasat comunicatul CEDO).

Fostul senator PSD Catalin Voicu a dat in judecata Romania la CEDO

Fostul senator PSD Catalin Voicu a dat in judecata Romania la CEDO. Catalin Voicu a formulat trei plangeri in temeiul Art. 3 interzicerea tratamentelor inumane ori degradante), reclamand atat conditiile.

Lituania: Gazprom a fost amendat cu 35,7 milioane de euro pentru incalcarea regulilor concurentei

Lituania a impus marti o amenda de 35,7 milioane de euro gigantului rus Gazprom, pentru incalcarea regulilor concurentei, dupa blocarea unei tranzactii in aceasta fosta republica sovietica, scrie AFP.

VIDEO Roland Garros: Cum va arata Philippe Chatrier dupa modernizare - 340 de milioane de euro pentru schimbare

Organizatorii turneului de la Roland Garros au prezentat imagini cu noua arena Philippe Chatrier, terenul principal al competitiei de la Paris urmand sa fie modificat. Costurile totale sunt de aproximativ 340 de milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )