Libnet.ro
UNICEF

01:05

Despre Rosia Montana, in direct de la gura minei, la Income

Antena3 Antena3,
Despre Rosia Montana, in direct de la gura minei, la Income

Rosia Montana, legenda si realitate, opozanti si sustinatori fata in fata. O editie speciala, pentru prima data in direct de la gura minei. Sambata, la Income cu Adrian Maniutiu, de la ora. continuă pe Antena3

CE, despre Rosia Montana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul indeaproape

Comisia Europeana urmareste indeaproape proiectul minier Rosia Montana, dar pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, a declarat, joi, pentru Agerpres, Joe Hennon, purtatorul de cuvant al.

Ponta, despre Rosia Montana: Am trimis legea in Parlament ca sa nu platim despagubiri

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca Guvernul a avizat proiectul privind Rosia Montana si l-a trimis in Parlament pentru a evita ca Gold Corporation sa nu dea in judecata Executivul, care ar putea cere despagubiri statului roman.

Victor Ponta despre Rosia Montana: Votul nominal in Parlament e o idee buna. Am trimis legea in Parlament ca sa existe o dezbatere. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la Rosia Montana, ca In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective.

Victor Ponta despre Rosia Montana: Votul nominal in Parlament e o idee buna. Am trimis legea in Parlament ca sa existe o dezbatere. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la Rosia Montana, ca In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective.

Primarul Clujului cere Guvernului sa retraga proiectul de lege despre Rosia Montana

Primarul Clujului, totodata si fost premier, Emil Boc, a declarat azi, 4 septembrie, intr-o conferinta de presa, ca solicita Guvernului retragerea proiectului de lege privind Rosia Montana intrucat este neconstitutional. Bos sustine ca prin el se ofera unei companii private atributii de utilitate publica care trebuie sa apartina numai Guvernului sau autoritatilor publice.

Proiectul Rosia Montana, in dezbatere la Income

Edilii din Rosia Montana si conducerea companiei Gold Corporation au dezbatut in direct la Antena 3, problemele legate de inceperea exploatrilor cu cianura. La discutii nu au dorit sa participe insa.

Proiectul Rosia Montana, intre dilemele lui Ponta si strigaturile ecologiste.

Dezbaterea despre Rosia Montana a ramas la fel de dezlanata si inconsistenta ca in trecut. Rosia Montana a redevenit un subiect fierbinte. Dar e greu de spus despre ce ar trebui sa vorbim in primul rand: despre potentiala poluare cu cianuri, despre bani, despre locurile de munca care s-ar crea la fata locului? Sau poate despre faptul ca duminica seara au iesit in strada mii de oameni, nu doar in Bucuresti, ci si in tara si chiar in strainatate, pentru a .

Proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana - Ziua a 5-a - transmisiune in direct de pe Twitter

Protestele impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana au intrat in a cincea zi in Bucuresti. Dupa ce in zilele anterioare protestatarii au ocupat pe rand Bulevardul Magheru, Bulevardul Elisabeta si Piata Revolutiei, ei sunt asteptati si in aceasta seara.

Eugen Tomac despre Victor Ponta: Nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA

Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, a declarat vineri in legatura cu decizia premierului Victor Ponta de a aproba proiectul de lege pentru exploatarea aurifera de la Rosia Montana ca nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA. Vom reveni cu amanunte.

Dezbatere Adevarul Live, despre proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Intra in dialog!

Subiectul controversat al exploatarii miniere de la Rosia Montana, trecut in planul secund de mare parte din presa romana, dar care a condus la proteste zilnice, in strada, incepand de duminica, 1 septembrie, va fi dezbatut joi la Adevarul LIVE, de la ora 11. 00, de economisti, specialisti, activisti si oameni care au participat la manifestatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )