Libnet.ro
UNICEF

11:00

Proiectul Rosia Montana, intre dilemele lui Ponta si strigaturile ecologiste.

România Liberă România Liberă,
Proiectul Rosia Montana, intre dilemele lui Ponta si strigaturile ecologiste.

Dezbaterea despre Rosia Montana a ramas la fel de dezlanata si inconsistenta ca in trecut. Rosia Montana a redevenit un subiect fierbinte. Dar e greu de spus despre ce ar trebui sa vorbim in primul rand: despre potentiala poluare cu cianuri, despre bani, despre locurile de munca care s-ar crea la fata locului? Sau poate despre faptul ca duminica seara au iesit in strada mii de oameni, nu doar in Bucuresti, ci si in tara si chiar in strainatate, pentru a . continuă pe România Liberă

Proiectul ROSIA MONTANA a scos in strada sute de protestatari, la BUCURESTI.

Proiectul Rosia Montana a impartit Romania in doua tabere. Unii sunt de acord cu exploatarea aurului, pentru ca vor fi create locuri de munca, iar zona respectiva se presupune ca se va dezvolta din punct de vedere economic, altii spun ca substantele folosite acolo sunt toxice pentru oameni. Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, promovat de Guvern intr-un proiect de lege aprobat in aceasta saptamana, informeaza .

Mii de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de proiectul Rosia Montana. Proiectul urmeaza sa fie adoptat de Parlament

Doua mii de oameni din Capitala au iesit in strada sa protesteze fata de proiectul Rosia Montana. Protestatarii s-au adunat la Universitate, apoi s-au indreptat catre Piata Victoriei, unde au scandat.

Emil Hurezeanu despre proiectul Rosia Montana: E normal sa protestezi cand nu stii despre ce-i vorba

Emil Hurezeanu a fost invitat luni la emisiunea Jurnalul de seara, unde a vorbit despre proiectul Rosia Montana, dar si despre protestele fata de exploatarea miniera care au loc zilele acestea in Piata Universitatii din Capitala, dar si in alte orase ale tarii.

Sondaj: doi din trei romani sustin proiectul Rosia Montana

Romanii cred ca autoritatile trebuie sa sustina proiectul Rosia Montana, dar si exploatarea gazelor de sist, arata un sondaj Sociopol realizat in perioada 23-26 august. Astfel, 68% dintre respondenti au spus ca autoritatile trebuie sa promoveze acest proiect, in timp ce doar 32% au raspuns ca ar trebui sa se opuna proiectului.

SONDAJ. Majoritatea romanilor este de acord cu proiectul Rosia Montana

Romanii sunt de parere ca autoritatile ar trebui sa sustina proiectul Rosia Montana, conform unui sondaj Sociopol. Mai exact, 68% dintre respondenti au spus ca autoritatile ar trebui sa.

Tomac ii cere lui Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana.

Liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, i-a cerut, marti, intr-o conferinta de presa, premierului Ponta sa renunte la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. In primul rand, vrem sa-i cerem prim-ministrului Victor Ponta sa renunte la proiectul de lege privind unele masurile legate de exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana. ) Observam cum prim-ministrul Ponta aproba un proiect de lege, iar deputatul Victor Ponta este .

Ponta despre proiectul Rosia Montana: Eu am luat o decizie curajoasa si controversata.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana a fost o decizie curajoasa si controversata. Prim-ministrul Romaniei a tinut sa precizeze ca proiectul nu este acelasi cu cel negociat de fostul premier Emil Boc. Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a aprobat un proiect de exploatare pe care Emil Boc l-a refuzat. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un .

Antonescu, despre proiectul Rosia Montana: Va trebui sa existe o comisie speciala pe in ...

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca sustine constituirea unei comisii parlamentare speciale pentru analizarea proiectului privind exploatarea de aur de la Rosia Montana si ca este in favoarea votului deschis asupra proiectului de lege, relateaza Mediafax. Pe un proiect care starneste in chip firesc foarte multe discutii, foarte multe controverse in opinia publica romaneasca, iata chiar in strada, cum ar fi Rosia Montana, la Parlament eu cred. asta vom .

Ministerul Economiei nu a avizat proiectul Rosia Montana

Ministerul Economiei nu a avizat proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, a precizat, ieri, ministrul de resort Varujan Vosganian, subliniind ca votul sau din Parlament va depinde de prezentarea unor garantii de mediu, cu privire la care are are mari rezerve.

A doua zi consecutiva de proteste fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii au blocat Bulevardul Regina Elisabeta

Update 22. 35 - Persoanele care protesteaza in Piata Universitatii din Capitala fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana au blocat Bulevardul Regina Elisabeta, pe ambele sensuri. Unii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )