Libnet.ro
UNICEF

18:15

Primarul Clujului cere Guvernului sa retraga proiectul de lege despre Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Primarul Clujului cere Guvernului sa retraga proiectul de lege despre Rosia Montana

Primarul Clujului, totodata si fost premier, Emil Boc, a declarat azi, 4 septembrie, intr-o conferinta de presa, ca solicita Guvernului retragerea proiectului de lege privind Rosia Montana intrucat este neconstitutional. Bos sustine ca prin el se ofera unei companii private atributii de utilitate publica care trebuie sa apartina numai Guvernului sau autoritatilor publice. continuă pe Adevărul

Boc cere Guvernului retragerea proiectului de lege Rosia Montana.

Fostul premier Emil Boc cere Guvernului retragerea proiectului de lege privind Rosia Montana pe motiv ca este neconstitutional, informeaza Mediafax. Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca proiectul de lege privind Rosia Montana este neconstitutional din punctul de vedere al regimului exproprierilor intrucat se confera unei companii private atributii de utilitate publica ce trebuie sa apartina numai Guvernului sau autoritatilor publice. Eu cred ca, in acest moment, .

Tomac ii cere lui Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana.

Liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, i-a cerut, marti, intr-o conferinta de presa, premierului Ponta sa renunte la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. In primul rand, vrem sa-i cerem prim-ministrului Victor Ponta sa renunte la proiectul de lege privind unele masurile legate de exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana. ) Observam cum prim-ministrul Ponta aproba un proiect de lege, iar deputatul Victor Ponta este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )