Libnet.ro
UNICEF

20:15

CE, despre Rosia Montana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul indeaproape

Antena3 Antena3,
CE, despre Rosia Montana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul indeaproape

Comisia Europeana urmareste indeaproape proiectul minier Rosia Montana, dar pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, a declarat, joi, pentru Agerpres, Joe Hennon, purtatorul de cuvant al. continuă pe Antena3

Comisia Europeana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul Rosia Montana indeaproape

Comisia Europeana CE) urmareste indeaproape proiectul minier Rosia Montana, dar pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, a declarat joi, pentru Agerpres, Joe Hennon, purtatorul de cuvant al comisarului european de mediu, Janez Potocnik.

Ponta, despre Rosia Montana: Am trimis legea in Parlament ca sa nu platim despagubiri

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca Guvernul a avizat proiectul privind Rosia Montana si l-a trimis in Parlament pentru a evita ca Gold Corporation sa nu dea in judecata Executivul, care ar putea cere despagubiri statului roman.

Victor Ponta despre Rosia Montana: Votul nominal in Parlament e o idee buna. Am trimis legea in Parlament ca sa existe o dezbatere. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la Rosia Montana, ca In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective.

Victor Ponta despre Rosia Montana: Votul nominal in Parlament e o idee buna. Am trimis legea in Parlament ca sa existe o dezbatere. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la Rosia Montana, ca In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective.

Primarul Clujului cere Guvernului sa retraga proiectul de lege despre Rosia Montana

Primarul Clujului, totodata si fost premier, Emil Boc, a declarat azi, 4 septembrie, intr-o conferinta de presa, ca solicita Guvernului retragerea proiectului de lege privind Rosia Montana intrucat este neconstitutional. Bos sustine ca prin el se ofera unei companii private atributii de utilitate publica care trebuie sa apartina numai Guvernului sau autoritatilor publice.

Basescu, despre Rosia Montana: Nu am o problema sa declansez un referendum pe aceasta tema

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat luni, la Adevarul Live ca ramane un partizan al proiectului Rosia Montana si ca nu are o problema sa declanseze un referendum national pe aceasta tema.

Liderii Forumului Democrat al Germanilor din Romania, despre Rosia Montana Sa incercam toate posibilitatile de a stopa acest proiect

Liderii Forumului Democrat al Germanilor din Romania spun ca formatiunea se opune exploatarii miniere de la Rosia Montana. FDGR a fost condus timp de 11 ani de primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Dupa ce a devenit vicepresedinte PNL, acesta a ramas membru al Forumului.

Basescu, despre Rosia Montana: Cand as primi legea la promulgare, nu as promulga-o inainte de referendum

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca, in situatia in care populatia se va fragmenta pe tema Rosia Montana, nu va promulga legea inainte de organizarea unui referendum.

Proiectul Rosia Montana, intre dilemele lui Ponta si strigaturile ecologiste.

Dezbaterea despre Rosia Montana a ramas la fel de dezlanata si inconsistenta ca in trecut. Rosia Montana a redevenit un subiect fierbinte. Dar e greu de spus despre ce ar trebui sa vorbim in primul rand: despre potentiala poluare cu cianuri, despre bani, despre locurile de munca care s-ar crea la fata locului? Sau poate despre faptul ca duminica seara au iesit in strada mii de oameni, nu doar in Bucuresti, ci si in tara si chiar in strainatate, pentru a .

Aurul de la Rosia Montana, din nou, pe buzele tuturor

Update 10:10 Basescu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana Presedintele tarii, Traian Basescu, a declarat ca ar putea fi facut un referendum privind Rosia Montana, conform surselor de presa. Domnia sa a mentionat, in cadrul unui interviu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana. Nu am nicio problema sa mai fac un referendum despre Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )