Libnet.ro
UNICEF

06:15

Destainuire-bomba: Gabriela Firea este filata: in trafic, am mereu codita in spatele meu

Antena3 Antena3,
Destainuire-bomba: Gabriela Firea este filata: in trafic, am mereu codita in spatele meu

Intrebata care sunt mizele alegerilor locale, in special pentru fololiul de la Primaria Capitalei, Gabriela Firea a sustinut ca se duce o lupta impotriva ei dupa ce a desfiintat companiile-capusa cu care PMB a avut contracte extrem de banoase timp de zeci de ani. Mai mult, edilul a dezvaluit, in exclusivitate pentru Antena3, ca a fost filata. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre alianta dintre Ponta si Negoita: O alianta a raului, doresc sa omoare candidatul Firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este una a raului si ca face jocul PNL si USR.

GABRIELA FIREA: Liberalii sa lamureasca situatia membrilor care doresc sa intre in CGMB si apoi sa faca plangeri penale neintemeiate

Primarul General, Gabriela Firea, sustine ca situatia reclamata de PNL Bucuresti cu privire la consilierii municipali este generata chiar de liberali si ca plangerea penala anuntata de Violeta Alexandru este ridicola.

Gabriela Firea: Robert Negoita l-a denigrat pe Ponta si l-a sustinut pe Liviu Dragnea. Alianta dintre partidele lor este o alianta a raului

Primarul general al Capitalei catalogheaza drept o alianta a raului, a distrugerii, o alianta care va dura fix un sezon, o alianta intre doi oameni care nu se respecta, nu se apreciaza intelegerea politica anuntata duminica de Victor Ponta si Robert Negoita si sustine ca cei doi vor sa omoare candidatul Gabriela Firea sau cel putin sa contribuie la destabilizarea candidaturii sale.

Momente inedite la anuntul aliantei intre Victor Ponta si Robert Negoita. Ce au spus despre Gabriela Firea

Alegerile Locale 2020 incep pe data de 27 septembrie, iar campania electorala, conform Birolului Electoral Central, pe data de 28 august. Pana atunci, insa, partidele inscrise in lupta pentru un loc de primar, fac aliante si isi anunta viitori candidati. Subiectul momentului este alianta intre prasopatul partid infiintat de Robert Negoita, plecat din PSD, si .

Traian Basescu a jignit-o pe Gabriela Firea. Ce a putut sa spuna fostul presedinte

Romania este in criza! Si asta se vede, atat in numarul masiv de noi infectari, in haosul aturoitatilor si imposibilitatea lor de a gestiona situatia, dar si prin lipsa infrastructurii in sistemul medical romanesc, care este in pragul colapsului. Traian Basescu cuvinte grele la adresa Primarului General al Capitalei Noua criza epidemiologica, mai nou a .

Gabriela Firea, dezvaluiri incendiare: Negoita a facut 100% jocurile lui Liviu Dragnea. Cine face parte din Alianta Raului

Primarul Capitalei Gabriela Firea a dezvaluit, in exclusivitate la Antena3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020 anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, pe care o numeste Alianta Raului, este nociva pentru cetateni.

Gabriela Firea vrea sa castige un nou mandat cu sloganul FIREA Oamenilor: Ma aliez doar cu oamenii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a lansat sloganul de campanie pentru un nou mandat sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor - FIREA Oamenilor. Gabriela Firea sustine ca in aceasta perioada, cand se fac si se desfac aliante politice electorale, ea se aliaza doar cu oamenii: Partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de conjunctura.

GABRIELA FIREA: in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci in lupta Covid

Primarul general, Gabriela Firea, afirma, vineri seara, ca in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci dintre ele fiind implicate in lupta Covid. Cinicii din Guvern trimit pacienti in alte orase, afirma Firea, sustinand ca asta se intampla pentru a crea panica.

Gabriela Firea isi prezinta sloganul electoral in plina dizolvare a stangii din Capitala: Firea Oamenilor

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea si-a prezentat joi sloganul electoral in curs pentru alegerile locale din septembrie. Aceasta motiveaza ca de 30 de ani sunt aproape de oameni, ca le-a aparat interesele din presa, in Senat si apoi la Primaria Bucurestiului, asa ca partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de confunctura. ) Sa fim impreuna Alianta: Firea pentru Oameni! Firea Oamenilor, se arata in mesajul acesteia.

De ce a dat-o in judecata Violeta Alexandru pe Gabriela Firea. A facut conferinta de presa ca sa anunte

Primarul General al Capitalei se pare ca va avea un noirazboi cu reprezentatii PNL in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta daca ne luam dupa comunicatul oficial al liderululi filialei liberale Bucuresti, Violeta Alexandru. Violeta Alexandru a dat-o in judecata pe Gabriela Firea intr-un comunicat dat astazi publicitatii, liderul liberalilor bucuresteni, Violeta Alexandru, a anuntat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )