Libnet.ro
UNICEF

07:30

Destinatii de top in 2017: Cele mai bune locuri in care calatoresti in fiecare luna din an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Destinatii de top in 2017: Cele mai bune locuri in care calatoresti in fiecare luna din an

Calatoriile sunt singurul lucru pe care cheltuiesti bani fara sa regreti si asta pentru ca experientele si amintirile nu pot fi furate de nimeni, nu pot fi pierdute si nici nu expira. Asa ca iti recomandam sa mergi macar o data pe an intr-un loc in. continuă pe Wall-Street Ro

Destinatii de top in 2017: Cele mai bune locuri in care calatoresti in fiecare luna din an

Calatoriile sunt singurul lucru pe care cheltuiesti bani fara sa regreti si asta pentru ca experientele si amintirile nu pot fi furate de nimeni, nu pot fi pierdute si nici nu expira. Asa ca iti recomandam sa mergi macar o data pe an intr-un loc in.

Top 10 cele mai vandute modele de masini de clasa medie. Lupta stransa intre premium si modele de volum

Vanzarile de masini premium de dimensiuni medii din Europa 652. 000 unitati) le-au depasit anul acesta pe cele ale rivalilor de volum 582. 000 unitati) si este pentru prima data cand cumparatorii aleg mai multe modele Mercedes-Benz, Audi si BMW. In.

Cum scapi eficient de mahmureala: cele mai bune remedii dupa o noapte agitata

Desi ai spus ca nu mai bei, dar ai facut-o din nou, trebuie sa treci prin dureri de cap si de stomac insuportabile. Pentru a-ti reveni repede trebuie sa stii o serie de remedii care combat eficient mahmureala.

Amanarea premierului i-a tinut pe politicieni acasa de Craciun: Fac cele mai bune sarmale din lume

Liderii politici au petrecut Craciunul acasa, in sanul familiei si in asteptarea premierului mai mult decat in cea a lui Mos Craciun. Vacantele in strainatate au fost amanate pentru alta ocazie.

CES 2017: Cele mai noi gadgeturi Samsung C-Lab te ajuta sa ai grija de pielea ta

Samsung Electronics a anuntat ca, in urma succesului inregistrat la evenimentul de anul trecut, va prezenta inca trei proiecte dezvoltate de Creative Lab C-Lab) pe parcursul CES 2017. Lansat in decembrie 2012, C-Lab este un program dedicat startup-urilor, care incurajeazacultura corporatista creativa si dezvolta idei inovatoare ale angajatilor Samsung. Programul sustine dezvoltarea ideilor de afaceri [].

2016 a venit cu cele mai mari scumpiri, dar si cu cele mai bune rezultate pentru multinationalele din asigurari. Pe soferi ii asteapta un an cu preturi uriase pentru RCA

Disparitia Astra Asigurari si Carpatica Asig, in urma unor decizii interpretabile, a fost cel mai frumos cadou pentru concurenta, in principal pentru Vienna Insurance Group, care a ajuns sa controleze o treime din piata asigurarilor.

Unde putem schia in acest weekend. Cele mai multe partii deschise sunt in Poiana Brasov

Cele mai bune conditii de schi sunt in Poiana Brasov. Pe Valea Prahovei sunt inchise o parte dintre partii. Mai puteti schia la Cavnic, dar si in Covasna si Harghita.

Cele mai ghinioniste zodii in ianuarie 2017

Vrei sa stii daca prima luna a anului 2017 este generoasa cu tine sau ti-a rezervat unele surprize mai putin placute? Am facut noi un top 5 cu cele mai ghinioniste zodii si, daca te numeri printre ele, tot ce putem sa-ti spunem este sa ai grija.

Locuri de munca in strainatate. 1.189 de slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Peste 1. 100 locuri de munca vacante sunt puse la dispozitia somerilor romani in 16 state europene, cele mai multe slujbe fiind oferite de angajatorii din Portugalia si Italia.

Top 7 tehnologii din 2016: Drone care se indoaie, autonomie mai mare la device-uri

Ca in fiecare an, un numar impresionant de device-uri au fost lansate in 2016 si, cu o parte dintre ele, am apucat sa si petrecem timp, pentru a le testa. De la telefoane super puternice, pana la VR sau drone, iata sapte dintre cele mai.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )