Libnet.ro
UNICEF

21:30

2016 a venit cu cele mai mari scumpiri, dar si cu cele mai bune rezultate pentru multinationalele din asigurari. Pe soferi ii asteapta un an cu preturi uriase pentru RCA

România Liberă România Liberă,
2016 a venit cu cele mai mari scumpiri, dar si cu cele mai bune rezultate pentru multinationalele din asigurari. Pe soferi ii asteapta un an cu preturi uriase pentru RCA

Disparitia Astra Asigurari si Carpatica Asig, in urma unor decizii interpretabile, a fost cel mai frumos cadou pentru concurenta, in principal pentru Vienna Insurance Group, care a ajuns sa controleze o treime din piata asigurarilor. continuă pe România Liberă

Cine este vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari in 2016, potrivit Forbes

Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari din 2016, gratie evolutiilor sale din filmul cu supereroi Captain America: Civil War si din satira hollywoodiana Hail Caesar, potrivit unui top dat publicitatii, marti, de revista Forbes, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2016 si motivele pentru care au fost sanctionate

Antena 1 a primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in anul 2016, fiind urmat de Kanal D si Realitatea TV.

Italia, Grecia si Turcia sunt tarile cu cele mai mari cutremure din Europa in ultimii 100 de ani

Romania este una dintre tarile active seismic ale Europei, dar nu cea in care s-au petrecut de-a lungul istoriei cele mai mari miscari de pamant. Italia, Grecia si Turcia sunt tarile in care au avut loc cele mai mari cutremure din Europa din ultimii 100 de ani, relateaza Digi24.

Oferte last minute de Revelion: cat costa o minivacanta intr-o capitala europeana, dar si in Romania si unde se gasesc cele mai mari reduceri

Daca nu v-ati hotarat cum va veti petrece Revelionul si nici nu ati apucat sa cumparati pachete de vacanta, atunci aveti motive de bucurie, pentru ca se mai pot gasi oferte last minute avantajoase atat in tara, cat si in marile orase europene, cu plecare chiar de joi si inclusiv de pe 31 decembrie. Preturile difera foarte mult, mai ales in functie de ora si ziua zborului.

Unde putem schia in acest weekend. Cele mai multe partii deschise sunt in Poiana Brasov

Cele mai bune conditii de schi sunt in Poiana Brasov. Pe Valea Prahovei sunt inchise o parte dintre partii. Mai puteti schia la Cavnic, dar si in Covasna si Harghita.

Game of Thrones si Westworld, cele mai piratate seriale din 2016

Daca tot am vazut un amalgam de clasamentein ultimele zile, nu puteam rata un top 10 cu cele mai piratate seriale. Game of Thrones e lider din nou, dar sunt cateva surprize. in ultima luna din an sunt publicate o serie de topuri, unele mai interesante decat altele. De exemplu, nominalizarile pentru decernarile de premii [].

Cum se prepara cele mai gustoase jumari crocante. Greselile cele mai comune care trebuie evitate in gatirea delicatesei

In aceasta perioada, jumarile sunt un preparat nelipsit de pe mesele romanilor. Cele mai apreciate sunt cele crocante, bine rumenite. Cum facem sa avem jumari de acest fel si ce greseli trebuie evitate, ne va spune bucatarul aradean Adrian Pop.

Cele mai ghinioniste zodii in ianuarie 2017

Vrei sa stii daca prima luna a anului 2017 este generoasa cu tine sau ti-a rezervat unele surprize mai putin placute? Am facut noi un top 5 cu cele mai ghinioniste zodii si, daca te numeri printre ele, tot ce putem sa-ti spunem este sa ai grija.

ANAF a intrat in comertul cu icoane si iconite cu chipul lui Arsenie Boca. Are cele mai mici preturi

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) vinde aproximativ 50 de tipuri de produse pe care este imprimat chipul lui Arsenie Boca. Cele mai multe dintre acestea sunt icoane si tablouri de diverse marimi, insa printre produsele disponibile la.

ANAF a intrat in comertul cu icoane cu chipul lui Arsenie Boca. Are cele mai mici preturi

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) vinde aproximativ 50 de tipuri de produse pe care este imprimat chipul lui Arsenie Boca. Cele mai multe dintre acestea sunt icoane si tablouri de diverse marimi, insa printre produsele disponibile la.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )