Libnet.ro
UNICEF

19:45

Detinutii din Republica Moldova vor fi monitorizati electronic

Adevărul Adevărul,
Detinutii din Republica Moldova vor fi monitorizati electronic

Detinutii din Republica Moldova sau persoanele care au primit pedepse penale vor fi supravegheati printr-un program de monitorizare electronica. Acesta presupune urmarirea lor cu ajutorul unor bratari electronice atasate de corp. Sistemul ar permite reducerea cheltuielilor pentru intretinerea detinutilor si reabilitarea mai rapida a acestora. continuă pe Adevărul

Maia Sandu propune masuri pentru combaterea crizei economice din Republica Moldova

Maia Sandu, propusa de Partidul Liberal-Democrat PLDM) pentru functia de premier al Republicii Moldova, propune o serie de masuri pentru combaterea crizei economico-financiare si cere un partener de incredere la conducerea Bancii centrale.

Republica Moldova: Maia Sandu cere demisia sefului bancii nationale si a procurorului general pentru a aceepta functia de prim-ministru

Ministrul in exercitiu al educatiei din Republica Moldova, Maia Sandu, cere demisia sefului bancii nationale si a procurorului general pentru a accepta functia de prim-ministru, relateaza Reuters. Maia Sandu,.

Varsta medie a primarilor din Republica Moldova alesi in iunie este de 49 de ani

Varsta medie pe tara a primarilor alesi in alegerile locale generale din iunie este de 49 de ani. La nivel de municipii si centre raionale doar sase dintre primarii alesi au mai putin de 35 de ani, constata o cercetare pe marginea rezultatelor scrutinului elaborata de Centrul de Instruire Continua in Domeniul Electoral CICDE) pe langa Comisia Electorala Centrala CEC).

Un eurodeputat lituanian indeamna Republica Moldova, Ucraina si Georgia sa creeze un batalion comun

Republica Moldova, Ucraina si Georgia - tari care aspira sa devina membre ale Uniunii Europene si sa intensifice cooperarea cu NATO - ar trebui sa creeze un batalion militar comun, recomanda eurodeputatul lituanian Gabrielius Landsbergis PPE), citat de site-ul Delfi. lt.

Ce conditii pune Maia Sandu, ca sa accepte functia de premier al Republicii Moldova

Ministrul Educatiei din Republica Moldova, Maia Sandu, cere demiterea sefului Bancii Nationale si a procurorului general, pentru a accepta functia de prim-ministru, informeaza Reuters, citand surse politice,.

in Republica Moldova, numarul infractiunilor este in descrestere

Starea criminalitatii pe teritoriul Republicii Moldova este intr-o usoara descrestere fata de anul 2014, potrivit unui studiu efectuat de procurori. in decursul primelor sase luni ale anului 2015, au fost inregistrate 18. 696 de infractiuni, cu 4,63 % mai putin decat in perioada similara a anului trecut, cand au fost inregistrate 19. 603 infractiuni.

Republica Moldova, lider in implementarea Programului Compact finantat de SUA

Programul Compact, cel mai mare program de asistenta acordat Republicii Moldova pana acum, se bucura de mare succes, iar rezultatele proiectelor implementate sunt imbucuratoare, Guvernul SUA fiind dispus sa ofere suport si pentru implementarea Programului Compact II.

Republica Moldova: Valeriu Strelet a fost propus premier in locul Maiei Sandu

Valeriu Strelet este noul candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova. Informatia a fost confirmata de presedintele PLDM, Vladimir Filat, informeaza Jurnal de Chisinau. Partidul condus de Filat a.

Republica Moldova, de la un prim-ministru cu studii dubioase, la un posibil premier cu studii la Harvard

Dupa demisia, pe 12 iunie, a unui premier cu diplome dubioase de studii, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova ar putea accede un masterand al Harvard Kennedy School of Government din SUA. Este vorba de ministrul in exercitiu al Educatiei, Maia Sandu, scrie Deutsche Welle.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )