Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dezastru provocat de un sofer din Sibiu care s-a urcat beat la volan. Pasagerul din masina sa a ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Dezastru provocat de un sofer din Sibiu care s-a urcat beat la volan. Pasagerul din masina sa a ajuns la spital

Un sofer in stare de ebrietate a lovit trei autoturisme parcate si a doborat un stalp in municipiul Sibiu, vineri dimineata, in urma impactului pasagerul din masina sa fiind transportat la Spitalul Clinic. continuă pe Antena3

O asistenta medicala din Sibiu,agresata de un sofer implicat intr-un accident. A fost lovitain timp ce il ingrijea pe barbat

Un sofer din Sibiu, in varsta de 46 de ani, care a intrat cu masina in alt autoturism si a fost dus la spital cu rani grave. Aici, barbatula lovit asistenta medicala care l-a.

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns la spital cantarind doar sase kilograme, a murit

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns in stare grava la spital cu o greutate de doar sase kilograme, a murit. Copila a pierdut lupta cu viata la doar cateva zile dupa.

Romanca din Italia care a avut curajul sa infrunte Mafia, decorata de presedinte: E normal ce am facut

Roxana Roman, proprietara Roxy Bar din Romanina, care in luna aprilie 2018 a avut curajul sa-i infrunte pe membrii clanului Casamonica, a fost decorata de presedintele italian cu cea mai inalta distinctie acordata unui civil.

O alta versiune a incidentului cu invatatorul din Iasi. Care ar fi fost, de fapt, cerinta exercitiului in care aparea cuvantul patinuar

Reprezentantii Uniunii Sindicatelor Libere din invatamantul Preuniversitar Iasi USLIP) au postat pe pagina lor de Facebook un comunicat al parintilor elevilor de clasa a II-a in care ii iau apararea invatatorului din Iasi care nu l-ar fi notat corect pe elevul din clasa a II-a de la Colegiul Mihai Eminescu din Iasi. in acest comunicat de presa parintii arata ca, in realitate, incidentul semnalat de parintele elevului din clasa a II-a este prezentat cu rea vointa.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, reactie in cazul invatatorului din Iasi care a corectat gresit lucrarea unui copil

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat marti ca invatatorul din Iasi, care a corectat scrisul corect al unui copil, va fi trimis intr-un program de evaluare, iar directorul scolii va avea rolul.

Laura Kovesi, pe lista Universitatii Harvard cu femeile din 2019 care au avut contributii semnnificative in justitie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi - candidatul Romaniei pentru postul de procuror-sef european - se numara printre 21 de femei din intreaga lume desemnate in acest an de Universitatea americana Harvard ca avand contributii importante in justitie si in domeniul legislativ.

Romanca din Italia care a infruntat Mafia, decorata de presedintele Sergio Mattarella: Ceea ce am facut, pentru mine este normal. Sper sa devina si pentru altii (VIDEO)

Tanara de origine romana care a demascat o infractiune a celor din clanul mafiot Casamonica,a fost decorata de presedintele Italiei, Sergio Mattarella. Roxana Roman a primit cea mai inalta distinctie.

Barbatul din Alba, care s-a imbatat, iar apoi s-a autoincendiat, si-a pierdut viata. Ajunsese spital cu arsuri de 90% pe suprafata corpului

Un barbat de 68 de ani din Alba s-a imbatat si apoi si-a dat foc singur. Acesta a ajuns la spital in stare grava, unde a fost internat. Nu se stie ce anume l-a indemnat pe individ sa se.

CSM a aprobat cererea de pensionare a unui magistrat din completul care judeca dosarul lui Dragnea

Sectia pentru judecatori a CSM aprobat, marti, cererea de pensionare depusa de Luciana Mera, judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie, care face parte din completul de 5 judecatori care judeca apelul in dosarul DGASPC, in care a fost condamnat Liviu Dragnea, relateaza Mediafax.

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )