Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns la spital cantarind doar sase kilograme, a murit

Antena3 Antena3,
Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns la spital cantarind doar sase kilograme, a murit

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns in stare grava la spital cu o greutate de doar sase kilograme, a murit. Copila a pierdut lupta cu viata la doar cateva zile dupa. continuă pe Antena3

Fetita care a ajuns la spitalul din Botosani cantarind doar 6 kilograme la 12 ani a murit

Inspectoratul de Politie Botosani a deschis o ancheta dupa ce fata de 12 ani din Monoleasa, care cantarea doar 6 kilograme, internata in urma cu doua saptamani in sectia de ATI a Spitalului din Botosani, a murit, transmite corespondentul Mediafax.

Un pusti de 12 ani a construit un minireactor nuclear datorita internetului

Un pusti de 12 ani din Statele Unite a realizat un minireactor nuclear in mai putin de un an datorita unor informatii culese de pe internet, relateaza Fox News.

Povestea romancei care cantarea 6 kg la 12 ani: cum a luptat pentru viata

Sfarsit trist pentru o luptatoare: fetita in varsta de 12 ani, din comuna Manoleasa, judetul Botosani, care cantarea doar sase kilograme, a murit la Spitalul de Urgenta din municipiul Botosani. Cazul romancei a impresionat mii de oameni care si-au manifestat sprijinul, dar povestea fetei nascute cu malformatii grave se incheie aici. Ramane in urma doar [] .

Eleva de 13 ani, agresata de o colega. Fata a ajuns la spital

Incidentul s-a petrecut marti, 5 martie, pe o strada din apropierea scolii. intre cele doua eleve minore exista un conflict mai vechi.

O fetita de 8 ani din Mexic a castigat premiul pentru Stiinte Nucleare. Ce a inventat

O fetita in varsta de 8 ani din Mexic a inventat un aparat care ajuta famiile cu venituri mici din comunitati sarace sa incalzeasca apa fara costuri financiare.

O fetita de trei ani din Valcea a intratin coma, dupa ce a inghitit medicamentele bunicii. A fost solicitat elicopterul SMURD

O fetita de numaitrei ani, din comuna Vaideeni, judetul Valcea, a intrat in coma,miercuri dupa-amiaza, dupa ce a inghitit medicamentele hipertensive ale bunicii sale. Fetita a fost initial.

Romanca din Italia care a avut curajul sa infrunte Mafia, decorata de presedinte: E normal ce am facut

Roxana Roman, proprietara Roxy Bar din Romanina, care in luna aprilie 2018 a avut curajul sa-i infrunte pe membrii clanului Casamonica, a fost decorata de presedintele italian cu cea mai inalta distinctie acordata unui civil.

Barbatul din Alba, care s-a imbatat, iar apoi s-a autoincendiat, si-a pierdut viata. Ajunsese spital cu arsuri de 90% pe suprafata corpului

Un barbat de 68 de ani din Alba s-a imbatat si apoi si-a dat foc singur. Acesta a ajuns la spital in stare grava, unde a fost internat. Nu se stie ce anume l-a indemnat pe individ sa se.

Femeia venea zilnic in supermarketul din Botosani, dar nu cumpara nimic. Angajatiilor a inceput sa li se para suspect, asa ca s-au uitat pe camere. Incredibil! Facea asta in fiecare dimineata

Femeia venea zilnic in supermarketul din Botosani, dar nu cumpara nimic. Angajatiilor a inceput sa li se para suspect, asa ca s-au uitat pe camere. Nu le-a venit sa creada ce au vazut. Este si cazul.

Se implinesc 42 de ani de la cutremurul din 1977 care a lovit crunt Romania! 1.570 de oameni au murit atunci si peste 11.300 au fost raniti

Astazi se implinesc 42 de ani de la cutremurul din 1977 care a lovit crunt Romania! Pe 4 martie 1977, Romania a fost zguduita de un cutremur cu o magnitudine de 7,2pe Richter, la ora 21:22. 56 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )