Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere Historia, la Adevarul Live, ora 11.00: De ce a fost declarata Romania stat invins la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, la Adevarul Live, ora 11.00: De ce a fost declarata Romania stat invins la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial?

Prin Tratatul de Pace de la Paris din 10 februarie 1947, Romaniei i-a fost refuzata cobeligeranta. Desi a luptat in ultima parte a razboiului impotriva Germaniei, Romania a fost inclusa in partea tarilor invinse, din cadrul Axei: Germania, Japonia, Italia, Ungaria, Bulgaria si Finlanda. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, despre planul PSD de salvare a lui Sova

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu si jurnalistul Sebastian Zachmann discuta miercuri, la Adevarul Live, despre cererile DNA de ridicare a imunitatii pentru senatorii Dan Sova si Darius Valcov, dar si pentru deputatul PNL Theodor Nicolescu.

Despre boala de care sute de mii de femei sufera fara sa stie, la Adevarul Live de la ora 13.00

Este mult mai raspandita decat ne inchipuim noi. Cifrele sunt alarmante. Se pare ca din cauza schimbarii modului de viata a femeii moderne s-a deschis usa propagarii endometriozei, semnaleaza medicul primar obstetrica-ginecologie Voicu Simedrea din TImisoara. Specialistul vine la Adevarul Live de la ora 13. 00 sa ofere lamuriri.

Dezbatere Foreign Policy la Adevarul Live, ora 12.00: NATO isi muta fortele in Estul Europei. Cum va reactiona Rusia?

NATO va construi cel mai amplu dispozitiv de aparare colectiva de dupa Razboiul Rece si isi va spori prezenta militara in Europa de Est, a declarat secretaul general al organizatiei, Jens Stoltenberg.

Meciul Romania-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefatat la Adevarul Live: e primul joc din istoria nationalei care se joaca la Ploiesti

In studioul emisiunii Adevarul Live a fost prefatat duelul dintre Romania si Insulele Feroe, care conteaza pentru preliminariile Euro 2016.

Adevarul Live, ora 12.00. Gabriel Berca, despre implicarea lui Traian Basescu in PMP

Vicepresedintele PMP Gabriel Berca este invitat astazi, incepand cu ora 12. 00, la o noua editie Adevarul Live pentru a discuta despre rolul jucat de fostul presedinte Traian Basescu in PMP, dar si despre plecarea mai multor parlamentari la UNPR,.

Adevarul Live, ora 12.00. Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu, despre distinctia Nihil Sine Deo conferita de Casa Regala

Castelul Peles a gazduit pe 24 si 25 martie o serie de evenimente publice cu ocazia aniversarii zilei de nastere a Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta. Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu, va vorbi de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre conferirea distinctiei Nihil Sine Deo Filarmonicii George Enescu.

Actrita Crina Semciuc face Selfie la Adevarul Live, de la ora 13.00

Actrita Crina Semciuc are o cariera ascendenta, nu numai in lumea teatrului, acolo unde poate fi vazuta la Teatrul National din Bucuresti in spectacolele Furtuna, Butoiul cu pulbere si Napasta, ci si in lumea filmului, unde a primit nominalizarea la Premiile Gopo pentru rolul Yasmine din filmul Selfie.

Regizorul Andrei Gheorghe, de la ora 14.30, la Adevarul Live

Regizorul Andrei Gheorghe, realizatorul filmului Plansa, nominalizat la Premiile Gopo, pentru debut, vine in studioul Adevarul Live, unde va discuta despre problemele si sansele filmului romanesc. Din distributia lungmetrajului Plansa fac parte Olimpia Melinte, Silvian Valcu si Marian Adochitei.

Varujan Vosganian va vorbi despre romanul Cartea soaptelor, la Adevarul Live

Romanul Cartea soaptelor de Varujan Vosganian va fi in prim-planul unei lecturi publice pe 21 aprilie 2015, cand se implinesc o suta de ani de la Genocidul Armean. Initiativa ii apartine Festivalului International de Literatura de la Berlin si Postdam Lepsiushaus. Scriitorul va vorbi, de la ora 12. 00, despre acest eveniment, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 14.00. in Culisele Bucurestiului: Carturesti, de la librarie-concept la subcultura

Miecuri, de la ora 14. 00, la Adevarul Live este invitat Daniel Voinea, brand manager Carturesti, care ne va explica, impreuna cu colegii sai Cristian Neagoe, Silviu Dancu si Alina Daniela- Istrate, cine este Carturesti, ce reprezinta pentru piata de carte din Romania si ce se pregateste anul acesta la Street si Train Delivery.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )