Libnet.ro
UNICEF

14:16

Meciul Romania-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefatat la Adevarul Live: e primul joc din istoria nationalei care se joaca la Ploiesti

Adevărul Adevărul,
Meciul Romania-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefatat la Adevarul Live: e primul joc din istoria nationalei care se joaca la Ploiesti

In studioul emisiunii Adevarul Live a fost prefatat duelul dintre Romania si Insulele Feroe, care conteaza pentru preliminariile Euro 2016. continuă pe Adevărul

EURO 2016 Un baimarean in Nationala Romaniei de fotbal pentru meciul cu Insulele Feroe

Un fost jucator la FC Baia Mare, Claudiu Bumba a fost convocat de selectionerul Anghel Iordanescu pentru meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016. in prezent Claudiu Bumba joaca ca mijlocas pentru ASA Tg. Mures.

Meciul cu Feroe are o semnificatie aparte pentru Iordanescu. El a debutat ca selectioner chiar impotriva pescarilor

Acum 22 de ani, Anghel Iordanescu debuta la nationala impotriva Insulelor Feroe, nationala pe care o va intalni si duminica, in preliminariile Euro 2016.

Anghel Iordanescu: Meciul cu Feroe nu va fi usor

Selectionerul Anghel Iordanescu este de parere ca meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016 nu va fi deloc unul usor si a indemnat la concetrare si determinare pentru consolidarea primului loc in grupa printr-un succes in meciul de duminica seara de la Ploiesti.

Telex din lumea fotbalului: Il Luce le aduce noroc tricolorilor, Bancpost un contract de milioane de euro

Romania va intalni Feroe, duminica ora 19. Pana la acest meci din preliminariile Euro 2016, tricolorii vor avea parte de un invitat VIP, iar FRF de un eveniment profitabil.

Iordanescu si armata ranitilor: Romania se confrunta cu o situatie alarmanta inaintea primului meci oficial din 2015

Romania va infrunta Insulele Feroe, duminica ora 19. 00, TVR 1), intr-o partida contand pentru preliminariile Euro 2016. Daca oaspetii vin la Ploiesti, dupa cel mai mare rezultat din istoria lor, in schimb, tricolorii cad pe capete.

Preliminarii Euro 2016: Romania lupta cu Insulele Feroe pentru 3 puncte importante

Romania va disputa primul meci oficial din 2015, duminica, de la ora 19. 00, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti, in etapa a cincea a preliminariilor Euro 2016. Adversara a reusit surpriza turneului, la Atena.

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul Romaniei cu Insulele Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul de 25 de jucatori pentru meciul cu nationala Insulelor Feroe, din preliminariile Euro-2016, printre fotbalistii convocati numarandu-se Laszlo Sepsi, Claudiu Bumba.

Federatia cere un stadion plin cu Feroe: Iordanescu a explicat de ce partida cu o echipa de amatori e una deosebita

Romania va intalni Insulele Feroe, duminica ora 19. 00, TVR 1), in primul meci oficial din 2015. Cum partida conteaza pentru preliminariile Euro 2016, Federatia Romana de Fotbal spera la o asistenta mare.

Arbitru portughez la Romania-Feroe

UEFA a desemnat o brigada din Portugalia la primul meci al nationalei Romaniei din 2015, primul meci oficial din preliminariile EURO 2016.

UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Romania - Insulele Feroe

UEFA a delegat o brigada portugheza pentru meciul dintre Romania si Insulele Feroe, din cadrul etapei a cincea a preliminariilor Campionatului European din 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )