Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deziluzia optica: Covrigi de Jamaica

Antena3 Antena3,
Deziluzia optica: Covrigi de Jamaica

Poza de la telespectatori. Covrigi cu vin si canepa. Daca nu te ametesti din vin, treci pe canepa. Astia nu se mananca, se fumeaza. Daca mananci covrigi cu vin si canepa, chiar vezi caini cu. continuă pe Antena3

Deziluzia optica: Politicienii spun lucruri cumplite

Deziluzia optica: Politicienii spun lucruri cumpliteLiviu Dragnea: Membri care sunt nervosi pe alti membri, se vorbea de mitinguri impotriva altor colegi. Asa ceva nu e permis, dincolo ca nu e permis de codul.

Deziluzia optica: Gostat de drept

Deziluzia optica: Gostat de dreptAnuntul zice ca angajeaza barbat si vanzatoare la aprozar. E un anunt pentru familia traditionala, compusa din femeia care munceste si barbat care se uita la.

Deziluzia optica: Atentie, se fileaza

Deziluzia optica: Atentie, se fileaza Traian Basescu spune ca fiica sa Ioana este filmata nonstop. E gelos, pentru ca pe el nu trebuie sa-l filmezi. Trebuie doar sa ceri camerele de supraveghere de la.

Deziluzia optica: Familia, celula de baza a controlului judiciar

Deziluzia optica: Familia, celula de baza a controlului judiciarJudecatorii l-au scos pe Dan Sova din arestul la domiciliu si l-au plasat sub control judiciar. L-au lasat doar sub controlul Catalinei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )