Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dezvaluiri in cazul mortii lui Dan Condrea. Ce a declarat portarul ansamblului rezidential in care locuia

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri in cazul mortii lui Dan Condrea. Ce a declarat portarul ansamblului rezidential in care locuia

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Patronul Hexi Pharma se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Dan Condrea. A cui era, de fapt, masina

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma. Conform ultimelor informatii, masina cu care Condrea a facut accident, un Opel, nu era a lui, ci a tatalui.

Purtator de cuvant de politie in cazul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea: Luam in calcul si varianta sinuciderii

Politia ia in calcul varianta sinuciderii in cazul accidentului omului de afaceri Hexi Pharma, Dan Condrea, cel care a murit duminica seara. Este vorba de un singur autoturism implicat,.

Ancheta privind presupusul deces al lui Dan Condrea va fi preluata luni de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, care ancheteaza si cazul dezinfectantilor din spitale

Dosarul privind presupusul deces al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in accidentul rutier produs duminica seara in Buftea va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a declarat procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, pentru Mediafax.

Ce se va intampla cu ancheta in cazul Hexi Pharma, dupa moartea lui Dan Condrea

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Patronul Hexi Pharma se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii.

PICCJ: Ancheta in cazul dezinfectantilor va continua chiar daca se confirma decesul lui Dan Condrea

Procurorii sectiei de Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie arata ca ancheta in dosarul dezinfectantilor folositi in spitale isi va urma cursul chiar daca se va confirma decesul lui Dan Condrea, fiind si alte persoane susceptibile de a fi urmarite penal.

DETALII socante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractura de coloana

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractura de coloana si alte rani incompatibile cu viata, a declarat, duminica seara, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alice Grasu.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, despre accidentul in care a murit Dan Condrea: Nu au existat urme de franare, luam in calcul si varianta sinuciderii (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca la locul unde s-a produs accidentul rutier in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu exista urme de filare si ca este lu.

Tolo.ro: Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul cu accidentul lui Dan Condrea

Jurnalistul Catalin Tolontan publica, duminica seara, pe blogul sau Tolo. ro, o declaratie a deputatului Sebastian Ghita, membru al Comisiei de Control a SRI, care ar fi lasat sa se inteleaga ca va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul, la scurt timp dupa accidentul rutier in care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-ar fi pierdut viata, dupa cum au declarat surse din Politie. Nu ne putem permite sa fim perceputi ca un stat mafiot, a afirmat deputatul, precizand ca va cere luni intrunirea comisiei din Parlament.

Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de hm/h. FOTO in articol

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de.

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat si foarte influent

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Dan Alexandru Condrea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie bdq.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )