Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ancheta privind presupusul deces al lui Dan Condrea va fi preluata luni de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, care ancheteaza si cazul dezinfectantilor din spitale

Hotnews Hotnews,
 Ancheta privind presupusul deces al lui Dan Condrea va fi preluata luni de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, care ancheteaza si cazul dezinfectantilor din spitale

Dosarul privind presupusul deces al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in accidentul rutier produs duminica seara in Buftea va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a declarat procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

PICCJ: Ancheta in cazul dezinfectantilor va continua chiar daca se confirma decesul lui Dan Condrea

Procurorii sectiei de Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie arata ca ancheta in dosarul dezinfectantilor folositi in spitale isi va urma cursul chiar daca se va confirma decesul lui Dan Condrea, fiind si alte persoane susceptibile de a fi urmarite penal.

Ce se va intampla cu ancheta in cazul Hexi Pharma, dupa moartea lui Dan Condrea

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Patronul Hexi Pharma se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii.

Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de hm/h. FOTO in articol

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de.

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat si foarte influent

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Dan Alexandru Condrea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie bdq.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi decedat intr-un accident de masina

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi decedat, astazi, intr-un accident de masina, anunta stirileprotv. ro si Romania TV. Identitatea victimei nu a fost confirmata oficial, insa actele de identitate gasite la fata locului ii apartin patronului Hexi Pharma, potrivit Romania TV. Se pare ca Dan Condrea a intrat cu masina intr-un copac, undeva intre Buftea si Corbeanca. Martorii spun ca el conducea cu mare viteza.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat intr-un accident de masina

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat, astazi, intr-un accident de masina, anunta stirileprotv. ro si Romania TV. Identitatea victimei nu a fost confirmata oficial, insa actele de identitate gasite la fata locului ii apartin patronului Hexi Pharma, potrivit Romania TV. Se pare ca Dan Condrea a intrat cu masina intr-un copac, undeva intre Buftea si Corbeanca. Martorii spun ca el conducea cu mare viteza.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Dan Condrea. A cui era, de fapt, masina

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma. Conform ultimelor informatii, masina cu care Condrea a facut accident, un Opel, nu era a lui, ci a tatalui.

Dan Condrea, sinucidere sau accident? Patronul Hexi Pharma ar fi aflat ca luni urma sa fie retinut

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Patronul Hexi Pharma se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o conducea. Dan.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident rutier. PRIMELE IMAGINI de la fata locului

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Se pare ca Dan.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident. PRIMELE IMAGINI

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Se pare ca Dan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )