Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce se va intampla cu ancheta in cazul Hexi Pharma, dupa moartea lui Dan Condrea

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla cu ancheta in cazul Hexi Pharma, dupa moartea lui Dan Condrea

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Patronul Hexi Pharma se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii. continuă pe Antena3

Tariceanu: Cu o seninatate periculoasa, Iohannis da un cec in alb serviciilor spunand ca si-au facut treaba in cazul Hexi Pharma

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca atitudinea presedintelui Klaus Iohannis care da un cec in alb serviciilor pe tema scandalului Hexi Pharma este periculoasa, adaugand ca seful statului are parghii pentru a detensiona o situatie de criza, pe care insa nu le foloseste.

Cel mai negru scandal. Cum a ajuns Hexi Pharma, al carei patron a murit, pe prima pagina a ziarelor

Scandalul in cazul Hexi Pharma a pornit de la o dezvaluire facuta de Gazeta Sporturilor privind concentratiile de 10-20 de ori mai reduse decat etichetarea ale unor substante dezinfectante produse de.

Victor Ponta, intrebare-cheie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Victor Ponta, reactie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Cine are puterea sa faca asa ceva?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

LIVE TEXT Surse: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminica intr-un accident rutier

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si-ar fi pierdut viata, duminica seara, in urma unui grav accident rutier produs pe un drum din judetul Ilfov, in localitatea Buftea, au declarat surse din Politie pentru Mediafax si Digi 24. Postul de televiziune Digi 24 a difuzat primele imagini de la locul accidentului, care arata ca masina care se presupune ca ar fi fost condusa de Dan Condrea este distrusa aproape in intregime. Politistii ajunsi la locul accidentului au gasit persoana aflata la volanul autoturismului desfigurata, iar in masina se aflau actele lui Dan Condrea. --------------------------------Ora 0:15: Politistii au deschis, duminica, dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier in care si-ar fi pierdut viata patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat oficiali din cadrul Politiei Ilfov, citati de Agerpres. Ora 23:56: Octavian Marius Popa, al doilea membru al Comisiei parlamentare de control a SRI care cere convocarea comisiei: Moartea lui Condrea ridica mari semne de intrebare. Ora 23:33: Persoana care l-a identificat duminica seara pe Dan Condrea ca victima a accidentului este fosta sotie a omului de afaceri, care l-a identificat dupa haine, victima accidentului fiind desfigurata complet. Ora 23:25: Dan Condrea urma sa fie audiat luni de Parchetul General in dosarul privind dezinfectantii diluati din spitale. Parchetul General incepuse urmarirea penala in rem pentru zadarnicirea combaterii bolilor si falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse in cazul dezinfectantilor din spitale, iar Dan Condrea mai fusese audiat de doua ori in acest caz. Ora 23:16: Alis Grasu, coordonatorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti -Ilfov, a declarat, la Digi 24, ca apelul la 112 a fost inregistrat la ora 18. 45, iar un echipaj de ambulanta a ajuns imediat la fata locului, deoarece se afla chiar in Corbeanca. Un al doilea echipaj, cu medic, a ajuns acolo in scurt timp. Autoturismul era extrem de avariat, facut bucati, iar soferul, care era deja decedat, fusese aruncat in afara autoturismului si avea rani foarte grave. Ora 22:55: Dosarul presupusei morti a lui Dan Condrea va fi preluat luni de Parchetul ICCJ, de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul privind dezinfectantii diluati din spitale fabricati de Hexi Pharma, a anuntat procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Surse: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminica intr-un accident rutier

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si-ar fi pierdut viata, duminica seara, in urma unui grav accident rutier produs pe un drum din judetul Ilfov, in localitatea Buftea, au declarat surse din Politie pentru Mediafax si Digi 24. Imaginile de la locul accidentului arata ca masina care se presupune ca ar fi fost condusa de Dan Condrea este distrusa aproape in intregime. Politistii ajunsi la locul accidentului au gasit persoana aflata la volanul autoturismului desfigurata complet, iar in masina se aflau actele lui Dan Condrea. Pentru a se stabili cu exactitate identitatea victimei va fi efectuata o expertiza ADN. Deocamdata, Condrea a fost identificat dupa haine de fosta sa sotie. Ancheta privind accidentul va fi preluata luni de Parchetul General, de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul privind dezinfectantii diluati din spitale fabricati de Hexi Pharma. Condrea urma sa fie reaudiat luni de Parchetul instantei supreme in dosarul dezinfectantilor diluati si sa fie pus sub urmarire penala, posibil si plasat in arest preventiv.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de circulatie. Sotia afaceristului l-a recunoscut dupa haine

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, compania implicata in scandalul dezinfectantilor folositi in spitale, a fost gasit mort in autoturismul sau la scurt timp dupa ce masina s-a izbit puternic de un copac pe un drum judetean din Corbeanca. Politistii au deschis o ancheta ca sa stabileasca daca a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere. Sotia acestuia l-a recunsocut dupa haine.

DETALII socante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractura de coloana

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractura de coloana si alte rani incompatibile cu viata, a declarat, duminica seara, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alice Grasu.

Lucian Dinita, comisar sef Politia Romana, despre moartea patronului Hexi Pharma: Deontologic, politistii nu au voie sa vorbeasca despre sinucidere

Fostul sef al Politiei rutiere a comentat la Antena 3 accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Ati aratat o imagine care este elocventa, lovitura este stanga.

Titi Aur, despre accidentul patronului Hexi Pharma: Cred ca e vorba de sinucidere

Celebrul pilot de rally Titi Aur a comentat la Antena 3 moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Raman la concluzia ca a fost sinucidere, faptul ca si-a luat o masina fara urme de siguranta,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )