Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri. Reactie nervoasa a sefei DIICOT la TVR, despre fotografiile de la Paris

România Liberă România Liberă,
Dezvaluiri. Reactie nervoasa a sefei DIICOT la TVR, despre fotografiile de la Paris

Jurnalistul Adelin Petrisor de la TVR a publicat pe blogul personal o inregistrare audio in care sefa DIICOT, Alina Bica, are o reactie nervoasa cu privire la fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea intr-o excursie la Paris. continuă pe România Liberă

Sinteza Zilei: Elena Udrea, 3 zile la Paris si in noiembrie 2013. Vezi reactia sefei DIICOT la fotografiile aparute in presa

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, mai multe informatii despre vizitele de lux ale Elenei Udrea la Paris, dar si un dialog intre reporterii Antena 3 cu reprezentantii hotelului.

Reactia sefei DIICOT dupa aparitia fotografiilor in care apare alaturi de Udrea

Sefa DIICOT, Alina Bica, a reactionat joi, prin intermediul unui comunicat de presa transmis de institutie, la aparitia fotografiilor cu ea si Elena Udrea, la cumparaturi la Paris. Aceasta a sesizat CSM pentru a verifica site-ul care a publicat fotografiile care ii afecteaza reputatia profesionala.

Udrea, despre fotografiile cu ea si Alina Bica, la Paris: Este un filaj al serviciilor

Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )