Libnet.ro
UNICEF

01:05

Udrea, despre fotografiile cu ea si Alina Bica, la Paris: Este un filaj al serviciilor

Antena3 Antena3,
Udrea, despre fotografiile cu ea si Alina Bica, la Paris: Este un filaj al serviciilor

Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete,. continuă pe Antena3

Elena Udrea, reactie la fotografiile cu Alina Bica la Paris: E evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete. E o lucratura tipica a SIE

Elena Udrea a afirmat joi ca fotografiile in care apare alaturi de Alina Bica, procurorul sef DIICOT, la Paris sunt rezultate dintr-un filaj al serviciilor secrete si au fost realizate pe cheltuiala statului roman. Este evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete care pe cheltuiala statului roman au supravegheat trei femei aflate intr-un week-end privat, a spus Udrea intr-o conferinta de presa, subliniind ca a fost o vizita privata, fiecare si-a platit vizita si acuzand faptul ca este o lucratura tipica a Serviciului de Informatii Externe. Udrea a precizat ca are o relatie de amicitie cu Alina Bica, procurorul-sef al DIICOT, cu care obisnuia, cand avea timp, sa sa mai iesim la teatru, sa mai mergem la un film.

Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare intre serviciile secrete. Probabil vor mai aparea si alte poze (VIDEO)

Candidatul PMPla prezidentiale, Elena Udrea, a declarat joi seara, ca imaginile aparute in presa cu ea, aflata intr-o vizita privata la Paris, denota faptul ca este vorba despre un filaj profesionist,.

Dezvaluiri. Reactie nervoasa a sefei DIICOT la TVR, despre fotografiile de la Paris

Jurnalistul Adelin Petrisor de la TVR a publicat pe blogul personal o inregistrare audio in care sefa DIICOT, Alina Bica, are o reactie nervoasa cu privire la fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea intr-o excursie la Paris.

Elena Udrea condamna filajul serviciilor secrete, dupa aparitia unor fotografii cu ea si cu Alina Bica la Paris

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, informeaza Mediafax.

Procurorul-sef al DIICOT spune ca era in concediu de odihna la Paris cand a fost fotografiata impreuna cu Elena Udrea. Candidata PMP sustinea ca Alina Bica era in drum spre Haga, unde mergea la o intalnire oficiala

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, sustine, intr-un raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro, ca se afla in concediu la Paris, cand a fost fotografiata, in feburarie 2014, alaturi de politicianul Elena Udrea. Intr-o conferinta de presa, presedinta PMP afirmase, cu putin timp inainte ca Bica sa trimita raspunsul la Hotnews, ca magistratul s-a oprit la Paris in timp ce era in drum spre Haga, in interes de serviciu. Alina Bica a declarat pentru HotNews. ro ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru a-i apara reputatia.

FOTO Procurorul sef DIICOT, Alina Bica, si Elena Udrea la cumparaturi in Franta

Pe site-ul joscenzura2014. wordpress. com au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea si Alina Bica, procurorul sef DIICOT. Textul care insoteste aceste imagini sustine ca Udrea si Bica au fost suprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele doua apare inca o figura prezentata drept Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii. Udrea si Bica nu au putut fi contactate in ciuda insistentelor. Nu au raspuns nici la telefoane, nici la mesajele SMS. UPDATE Ora 17. 29: Site-ul joscenzura2014. wordpress. com nu mai este disponibil. Pe pagina se arata ca site-ul a fost sters de autorii sai.

Prima reactie a CSM dupa aparitia fotografiilor cu Alina Bica si Elena Udrea la Paris

Conducerea CSM a luat la cunostinta de semnalarile din presa cu privire la deplasarea sefului DIICOT, Alina Bica, la Paris, cu liderul PMP, Elena Udrea, si va analiza situatia, urmand sa stabileasca daca se impune vreo decizie, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CSM, Daniela Pantazi.

Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, fotografiate la Paris. Au facut shopping de lux in capitala Frantei

Imagini explozive cu candidata preferata a lui Traian Basescu la prezidentiale. Elena Udrea a spart mii de euro, intr-o calatorie de weekend la Paris, in luna februarie a acestui an. Lucrurile devin cu adevarat i.

Cu ce se ocupa DIICOT, structura condusa de Alina Bica?

Imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica la shopping, in Paris, aduc in discutie o intrebare de baza. Cu ce se ocupa structura condusa de Alina Bica, DIICOT?Ei bine, DIICOT Directia de Investigare a In.

Procurorul sef al DIICOT, Alina Bica, sesizeaza CSM dupa ce a fost urmarita cu Elena Udrea la Paris

Procurorul sef al DIICOT, Alina Mihaela Bica, reactioneaza dupa ce in presa au aparut mai multe imagini cu ea, alaturi de Elena Udrea, la Paris. Acestea se aflau, impreuna cu o alta prietena, in timpul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )