Libnet.ro
UNICEF

23:45

Diana Sosoaca afirma ca a primit amenintari extrem de grave. Depaseste mafia siciliana

Antena3 Antena3,
Diana Sosoaca afirma ca a primit amenintari extrem de grave. Depaseste mafia siciliana

Diana Sosoaca sustine ca a primit amenintari cu dosare penale pe numele fiului sau, dupa plecarea cu scandal din AUR. Senatoarea i-a adus mai multe acuzatii lui George Simion si a facut o serie de dezvaluiri legate de cine ar conduce de fapt partidul. continuă pe Antena3

Diana Sosoaca sustine ca e amenintata cu dosare pe numele fiului sau: Depaseste mafia siciliana VIDEO

Aflata in conflict cu sefii AUR, dupa ce a parasit partidul, Diana Sosoaca spune ca a primit amenintari cu dosare penale pe numele fiului sau.

Diana Sosoaca, fosta membra AUR, a dat cartile pe fata! Dezvaluirea pe care a facut-o in toiul noptii. Dovada i-a surprins pe toti

Diana Sosoaca a scos artileria grea: dovezile. Pentru cine spunea ca nu sunt membru AUR, incepem sa aratam acte! Diana Sosoaca: incepem sa aratam actele. Documentul care demonstreaza adeziunea ei la AUR Diana Sosoaca a postat pe contul de Facebook o fotografie a unui document care, conform acesteia, demonstreaza adeziunea ei la Alianta pentru Unirea .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

Diana Sosoaca nu se lasa. Ce vrea sa faca dupa ce a fost data afara din AUR

Controversa continua! Ce vrea sa faca acum Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR in urma unor evenimente? Care sunt actiunile neintelese ale avocateide unii dintre romani? Ce se intampla acum cu statutul sau in viata controversata pe care a ales-o? Ce face acum Diana Sosoaca? Senatoarea Diana Sosoaca a marcat in .

Claudiu Tarziu spune adevarul despre Diana Sosoaca. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: Santaj

Claudiu Tarziu aduce detalii mult asteptate despre Diana Sosoaca. Ce a spus co-presedintele formatiunii AUR cand a prezentat modalitatea prin care a ajuns fosta colega senatoare? Cum a ajuns Diana Sosoaca senatoarea AUR? Claudiu Tarziu vine cu detalii neasteptate Claudiu Tarziu a socat o tara intreaga in cursul zilei de vineri in momentul in care .

Diana Sosoaca, pacalita de mesajul lui Donald Trump. Postarea ei a devenit viral in Romania

Diana Sosoaca revine in atentia romanilor cu alta postare controversata. Aceasta a fost data afara din formatiunea in care activa, dar cu toate astea nimeni si nimic nu-i scapa, desi este dezamagita de atitudinea unora din fostii colegi. Diana Sosoaca, postare incredibila pe retelele de socializare. Cum a fost pacalita de mesajul lui Donald Trump? .

Diana Sosoaca, vizita neasteptata la Liviu Dragnea: Sa-ti bati joc de un om, sa-l umilesti, sa-l pui sa spele WC-uri

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca, nu renunta asa usor in lupta pe care o are cu justitia. Desi a fost exclusa din partid, aceasta este decisa sa parcurga toate demersurile necesare pentru a face dreptate in numele cetatenilor. Recent, aceasta si-a anuntat vizita in penitenciar la Liviu Dragnea pentru a analiza conditiile in care sunt .

Diana Sosoaca, ironizata de politistul Marian Godina. Cum a luat-o peste picior dupa gafa cu Donald Trump

Desi foarte vocala si plina de verva, DIana Ivanovici Sosoaca a facut multe gafe in ultmia perioada. Efectul acestora a fost excluderea acesteia din Alianta AUR, produsa miercuri, pe 10 februarie. Imediat dupa anunt, a aparut un mesaj, presupus a fi fost scris de fostul presedinte american, Donald Trump. Numai ca s-a dovedit a fi .

Diana Sosoaca, retrasa de la sefia Comisiei de Abuzuri din Parlament. Senatoarea acuza AUR ca nu a respectat procedura privind excluderea sa: Au ramas fara singurul avocat, de aici si lipsa de pregatire juridica (VIDEO)

Senatoarea Diana Sosoaca a pierdut sefia Comisiei de Abuzuri din Parlament dupa ce partidul cu ajutorul caruia a ajuns in Legislativ, AUR, i-a retras sprijinul politic. Sosoaca, in schimb, sustine ca AUR nu.

Dan Tanasa lamureste misterul banilor din AUR, dupa acuzatiile aduse de Diana Sosoaca

Diana Sosoaca sustine ca acest scandal care a mers pana la excluderea ei din formatiunea AURa inceput de la bani. Ea a precizat cacelor careau functii in parlament li s-a a cerut procente din salarii. Contactat pentru un punct de vedere Dan Tanasa, deputat AUR, infirma acuzatiile aduse de senatoarea Sosoaca despre care spune ca are un stil de mahala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )