Libnet.ro
UNICEF

00:07

Claudiu Tarziu spune adevarul despre Diana Sosoaca. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: Santaj

Playtech Playtech,
Claudiu Tarziu spune adevarul despre Diana Sosoaca. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: Santaj

Claudiu Tarziu aduce detalii mult asteptate despre Diana Sosoaca. Ce a spus co-presedintele formatiunii AUR cand a prezentat modalitatea prin care a ajuns fosta colega senatoare? Cum a ajuns Diana Sosoaca senatoarea AUR? Claudiu Tarziu vine cu detalii neasteptate Claudiu Tarziu a socat o tara intreaga in cursul zilei de vineri in momentul in care . continuă pe Playtech

Ce mai freamat, ce mai zbucium...liderii AUR se contrazic.Claudiu Tarziu: AUR nu e Diana Sosoaca! George Simion:Am sustinut-o si o sustin!

Claudiu Tarziu, copresedinte AUR, sustine ca partidul sau nu este reprezentat de Diana Sosoaca si ca nu intelege valul de nemultumire aparut dupa excluderea senatoarei din partid. George Simion, celalalt lider al Aliantei, spune insa ca se incearca o ruptura a partidului si ca o sustine pe Diana Sosoaca in continuare, in ciuda declaratiilor lui Claudiu Tarziu.

Sorin Lavric despre Diana Sosoaca: I-am spus ca este insuportabila, ca ne face de ras. Are ceva paranoid

Acuzatii de violenta in Parlamentul Romaniei. Senatoarea Diana Sosoaca sustine ca de vina pentru excluderea sa din partid sunt copresedintele AUR, Claudiu Tarziu si liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric care ar fi devenit violent si ar fi incercat sa o loveasca. Contactat pentru un punct de vedere, Sorin Lavric a precizat ca aceste acuzatii sunt scorneli. El a subliniat ca ruptura tine morala si de aceasta buna cuviinta, de acest tact pe care senatoarea Sosoaca nu il are deloc.

Continua scandalul in AUR. Diana Sosoaca: Asta e sarutul lui Iuda! Ce a facut George Simion VIDEO

Senatoarea Diana Sosoaca, exclusa recent din partidul AUR, a declarat in cadrul unei emisiuni la Romania TV ca s-a intalnit cu George Simion pe holurile postului de televiziune si, in momentul in care acesta a pupat-o, senatoarea i-a transmis ca este sarutul lui Iuda.

Diana Sosoaca, acuzatii grave dupa excluderea din AUR. A ridicat palma la mine!

Senatoarea Diana Sosoaca lanseaza atacuri dure dupa ce a fost data afara din AUR. Aceasta sustine ca de vina pentru excluderea sa din partid sunt copresedintele AUR, Claudiu Tarziu si liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric. Acesta din urma ar fi devenit violent si ar fi incercat sa o loveasca , spune Sosoaca.

George Simion, reactie de ultima ora dupa ce a exclus-o pe Diana Sosoaca din partid. Ce a spus liderul AUR

Alianat AUR incepe sa se destrame, sau cel putin asa spun analistii politici. Ultimele evenimente ce au dus la excluderea Dianei Sosoaca si a lui Mihai Lasca, parca intaresc aceasta afirmatie. Daca copresedintele aliantei, Claudiu Tarziu si alti membri decideau excluderea celor doi, George Simion a avut o reactie bizara. George Simion, reactie bizara inaintea .

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu: George Simion a fost de acord cu excluderea Dianei Sosoaca. Era o chestiune de timp. De multa vreme se tot adunau deparajele dansei (VIDEO)

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, face noi precizari cu privire la excluderea Dianei Sosoaca din formatiunea pe care o conduce. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu.

Scene socante in Parlament. Diana Sosoaca, la un pas sa fie batuta. Ce s-a intamplat cu fosta senatoare AUR

Senatorul de Iasi, Diana Iovanovici Sosoaca a devenit, inca odata, subiect de discutie in massmedia romaneasca. Ieri, miercuri 10 februarie, printr-o deciziebomba, Alianta AUR aunta excluderea acesteia din partid. Justificarea oficiala era incalcarea normelor in vigoare, la petrecerea sotului acesteia, imaginile fiind publice. Numai ca, aseara, tarziu, intr-un LIVE cu Adriana Bahmuteanu, Diana Sosoaca a .

Dan Tanasa lamureste misterul banilor din AUR, dupa acuzatiile aduse de Diana Sosoaca

Diana Sosoaca sustine ca acest scandal care a mers pana la excluderea ei din formatiunea AURa inceput de la bani. Ea a precizat cacelor careau functii in parlament li s-a a cerut procente din salarii. Contactat pentru un punct de vedere Dan Tanasa, deputat AUR, infirma acuzatiile aduse de senatoarea Sosoaca despre care spune ca are un stil de mahala.

Diana Sosoaca rupe tacerea despre comportamentul abuziv al liderului AUR: A folosit un limbaj de maidan si a ridicat palma la mine

In cursul serii de miercuri, conducerea AUR a anuntat oficial excluderea senatoarei Diana Sosoaca din partid, mentionand faptul ca aceasta a adus prejdicii imaginii si intereselor partidului prin atitudinea necorespunzatoare pe care a adoptat-o. Ca replica, Diana Sosoaca a facut publice cateva dintre conflictele avute cu membrii partidului pe care l-a reprezentat. Diana Sosoaca, data .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.231 seconds )