Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diana Sosoaca, dupa petrecerea de vineri seara: Ideea a fost sa inteleaga romanii ca s-a terminat cu mascarada si ca oamenii trebuie sa traiasca Veniti in Parlament sa vedeti ce petreceri se dau (VIDEO)

B1 B1,
Diana Sosoaca, dupa petrecerea de vineri seara: Ideea a fost sa inteleaga romanii ca s-a terminat cu mascarada si ca oamenii trebuie sa traiasca Veniti in Parlament sa vedeti ce petreceri se dau (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a intervenit in direct pe B1 TV, duminica seara, la Dosar de politician, unde a oferit o serie de explicatii dupa ce s-a filmat in timp ce petrecea, vineri seara, la un. continuă pe B1

Diana Sosoaca, anchetata dupa aroganta de vineri seara. Amenda uriasa pe care o poate lua

Politia din Iasi a deschis o ancheta dupa ce senatorul AUR, Diana Sosoaca a facut o petrecere vineri seara, intr-un restaurant. Totul a fost transmis live pe Facebook. Diana Sosoaca, anchetata de IPJ Iasi IPJ Iasi a deschis o ancheta dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere si a transmis evenimentul live pe .

Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari. Raed Arafat tocmai a fost umilit

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat vinseri seara la o petrecere in restaurant si a transmis live pe Facebook evenimentul. Zeci de persoane care nu respectau regulile impuse de pandemie, cantand, dansand si luandu-se in brate, de parca pandemia nici nu ar exista. Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari De altfel, Diana Sosoaca este renumita .

Reactia Politiei Judetene Iasi, dupa petrecerea data de Diana Sosoaca vineri noapte VIDEO

Diana Sosoaca s-a distrat, vineri noapte, la un restaurant din Iasi, fara a tine cont de restrictiile impuse de autoritati, in perioada pandemiei.

Cat o va costa pe Diana Sosoaca dedicatia live pe Facebook pentru Raed Arafat

Politia din Iasi a deschis o ancheta si face verificari acum dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca. Cheful ar fi avut loc intr-un restaurant, iar totul a fost trasnmis live pe Facebook.

IPJ Iasi a deschis ANCHETA dupa ce Diana Sosoaca a facut chef LIVE si i-a dat dedicatii lui Arafat

IPJ Iasi a deschis o ancheta, dupa ce Diana Sosoaca, senator AUR, a facut vineri seara, petrecere la restaurant. Sosoaca a transmis paranghelia pe Facebook si i-a facut dedicatii si lui Raed Arafat, conform stiripesurse. ro .

Diana Sosoaca, petrecere cu lautari, live pe Facebook: Vreau sa-i facem o dedicatie domnului Raed Arafat

Senatoarea AUR a participat vineri seara la o petrecere intr-un restaurant si a transmis live pe Facebook toata distractia. Cel putin 15 persoane se observa pe filmarea senatoarei care nu respecta regulile impuse de pandemie si canta, danseaza si se iau in brate, ca si cand COVID n-ar fi existat vreodata.

Diana Sosoaca, declaratii incredibile. De ce nu se uita la TV: N-am auzit de Survivor

Controversatul senator AUR Diana Sosoaca, a dezvaluit ca nu se uita la televizor, preferand sa isi petreaca timpul liber alaturi de familie. Proaspat intrata in Parlament, avocata Diana Sosoaca spune ca nu este deloc un fan al televiziunii si ca au trecut mai bine de 10 ani de cand nu a mai deschis televizorul. Diana .

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca.

Senatoarea Diana Sosoaca ignora din nou masurile anti-Covid: A participat la o petrecere intr-un restaurant (VIDEO)

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, incalca din nou regulile pe timp de pandmeie! Acesta s-a filamt live pe Facebook in timpul unei petreceri la restaurant unde nu era pastrata distantarea si nici masti de.

Diana Sosoaca a rabufnit in Parlament din cauza legii pe care Klaus Iohannis a atacat-o la CCR!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a luat cuvantul in Parlamentul Romaniei, unde a vorbit despre educatia sexuala din scoli. Aceasta interpelare a venit in contextul in care Senatul a decis miercuri, 3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )