Libnet.ro
UNICEF

09:45

DIETA. Cele 10 trucuri care te ajuta sa slabesti mai usor si mai repede

Antena3 Antena3,
DIETA. Cele 10 trucuri care te ajuta sa slabesti mai usor si mai repede

Daca vrei sa iti simplifici procesul de slabire, pune in aplicare aceste 10 reguli importante. Mananca un mic dejun bogat in proteine - Iti va reduce poftele si aportul caloric de-a lungul zilei. continuă pe Antena3

Eroii Zilei. Fotografii care ajuta copiii cu autism

30 de fotografi din Constanta si-au unit fortele si talentul pentru a veni in ajutorul copiilor diagnosticati cu autism. Acestia au expus cele mai bune fotografii realizate in ultimii ani, multe dintre ele fiind.

DIETA. Iata metoda prin care vedetele au reusit sa slabeasca. Au topit zeci de kilograme intr-un timp scurt

in ultima vreme tot mai multe vedete, atat din Romania, cat si din afara, s-au decis sa dea jos kilogramele in plus. Ozana Barabancea , Catalin Scarlatescu sau Feli sunt doar cateva exemple care au.

Apple cumpara un start-up care ajuta companiile sa dezvolte aplicatii pentru Alexa si Google Assistant

Producatorul iPhone-urilor a achizitionat un start-up de inteligenta artificiala, numit PullString, care este specializat in a ajuta companiile sa construiasca aplicatii pentru asistentii virtuali precum Alexa de la Amazon sau Google Assistant. Startup-ul a fost fondat in 2011 de fostul director tehnic al Pixar - Oren Jacob - si a fost cunoscut initial ca ToyTalk. PullString este cel mai bine cunoscut in cadrul industriei de tehnologie pentru aplicatiile de voce care insotesc jucarii populare, precum Hello Barbie doll - care poate fi folosita cu papusile Barbie.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

FINALA EUROVISION ROMANIA 2019. Acestea sunt cele 12 piese care se lupta pentru reprezentarea tarii in Tel Aviv

Finala Eurovision Romania 2019 are loc in duminicp seara, de la ora 20:30, si va fi transmisa in direct de TVR. Ceea ce inseamna ca, peste cateva ore, vom afla care este piesa care va reprezenta Romania in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )