Libnet.ro
UNICEF

19:00

Digi |RCS-RDS ofera asa ceva gratis pentru milioane de romani: ce trebuie sa faci chiar acum ca sa profiti

Playtech Playtech,
Digi |RCS-RDS ofera asa ceva gratis pentru milioane de romani: ce trebuie sa faci chiar acum ca sa profiti

In 2020, vorbim destul de des de 5G, dar sunt alte cateva optiuni de care ar trebui sa stii ca sa profiti la maximum de telefonul tau. Iata ceva pentru Digi |RCS-RDS si e gratuit. Pana. continuă pe Playtech

Digi |RCS-RDS vine cu vesti grozave pentru milioane de romani

Romania s-a schimbat semnificativ in ultimul deceniu. Cateva cifre comunicate recent arata ce s-a intamplat in telefonia mobila. Conform datelor, Digi |RCS-RDS sta excelent. Din21.

Lovitura dura pentru milioane de pensionari. Decizia vizeaza punctul de pensie

PSD a promis pensionarilor ca va majora punctul de pensie cu 40%. PNL a majorat punctul de pensie cu 14%, lucru care nu a fost pe plac pentru PSD, partidul dorind ca pensionarii sa primeasca majorarea promisa. in contextul crizei sanitare, cresterea punctului de pensie cu 40% trebuie evitata, sunt de parere mai multi economisti.

Dezinfectantul de maini te lasa fara permis. Cum e posibil asa ceva, soferii sunt revoltati

Soferii au ramas uimiti dupa ce au aflat ca dezinfectantul te poate lasa fara permis auto. Un politist de la Brigada Rutiera din Bihor a demonstrat, cu ajutorul unui experiment, cum noile aparate etilotest indica valori ridicate ale alcoolemiei dupa folosirea unui dezinfectant de maini. Soferii sunt in stare de soc. Folosirea dezinfectantului de mani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )