Libnet.ro
UNICEF

06:46

Digi24: Social-democratii ar merge din usa in usa, pentru a strange semnaturi de sustinere a Guvernului Grindeanu

România Liberă România Liberă,
Digi24: Social-democratii ar merge din usa in usa, pentru a strange semnaturi de sustinere a Guvernului Grindeanu

Filialele judetene si de sector ale PSD ar avea de strans cate 40. 000 de semnaturi, in semn de sustinere pentru Cabinetul condus de Sorin Grindeanu. Astfel, social-democratii ar merge din usa in usa, pentru a aduna semnaturi, din cauza ca termenul ar expira in cateva zile. continuă pe România Liberă

SCANTEI in sedinta PSD de la Iasi. Social-democratii i-au cerut explicatii lui Mihai Chirica in urma declaratiilor sale

In urma declaratiilor despre OUG 13 ale lui Mihai Chirica si a protestelor din tara, o sedinata cu scantei a avut loc la sediul PSD din Iasi. Social democratii i-au cerut explicatii liderului.

Stoltenberg si-a exprimat aprecierea fata de angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru Aparare

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a avut, duminica, o convorbire telefonica cu secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la initiativa acestuia din urma, in cadrul careia inaltul oficial NATO si-a exprimat aprecierea fata de angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru Aparare si pentru contributia tarii noastre la operatiile si misiunile aliate, in special in Afganistan.

Social-democratii ieseni au facut front comun impotriva primarului Mihai Chirica

Membrii Partidului Social Democrat din Iasi au avut, vineri seara, o sedinta cu scantei, in care i-au cerut explicatii liderului Mihai Chirica dupa declaratiile despre OUG 13 si protestele din tara, Chirica reusind sa-si pastreze functia de presedinte la finalul discutiilor .

Cum si-au pierdut speranta in PSD locuitorii din Singureni, satul in care social-democratii obtineau 88% la alegerile parlamentare - reportaj AFP

Agentia France Presse a realizat un reportaj in satul Singureni din judetul Giurgiu, unde PSD obtinea, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, nu mai putin de 88% din voturi. Acum, la doar doua luni, cei mai multi dintre locuitori sunt dezamagiti de masurile promovate de Guvern si care urmareau relaxarea codurilor penale.

Seful diplomatiei romane si secretarul general al NATO, convorbire telefonica. Stoltenberg a apreciat angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru Aparare

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, a avut, duminica, o convorbire telefonica cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, in cadrul careia oficialul Aliantei Nord-Altantice si-a exprimat aprecierea fata de angajamentul Romaniei de a aloca 2% pentru Aparare, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Audi a ajuns la un acord cu sindicatul fabricii sale din Ungaria pentru cresterea salariilor

Divizia din Ungaria a producatorului auto german Audi a ajuns la un acord cu sindicatul fabricii detinute la Gyor pentru majorarile de salarii din urmatorii doi ani, relateaza Reuters, citat de News. ro.

Audi a ajuns la un acord cu sindicatul fabricii din Ungaria pentru cresterea salariilor

Divizia din Ungaria a producatorului auto german Audi a ajuns la un acord cu sindicatul fabricii detinute la Gyor pentru majorarile de salarii din urmatorii doi ani, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )