Libnet.ro
UNICEF

23:30

DIICOT: Cetatean rus - depistat in timp ce incerca sa paraseasca Romania cu documente si harti geologice continand informatii si date clasificate privitoare la zacamintele de cupru si metale rare

Hotnews Hotnews,
DIICOT: Cetatean rus - depistat in timp ce incerca sa paraseasca Romania cu documente si harti geologice continand informatii si date clasificate privitoare la zacamintele de cupru si metale rare

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala efectueaza cercetari fata un grup de cetateni rusi si romani, sub aspectul savarsirii infractiunilor prev. de art. 19 din Legea nr. 51/1991, art. 169 si art. 298 Cod penal. In fapt, s-a retinut ca factori de decizie din cadrul SC IPROMIN SA Bucuresti au divulgat catre persoane din mediul de afaceri din Federatia Rusa, informatii si documente clasificate, referitoare la zacamintele de cupru si metale rare din zona MOLDOVA NOUA, mai exact zacamantul de banatite si zacamantul SUVOROV, se arata intr-un comunicat al DIICOT remis vineri, HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Spionaj industrial: cetatean rus prins cu documente clasificate

Un cetatean rus a fost prins pe Aeroportul Henri Coanda cand incerca sa iasa din tara cu documente si harti geologice care contin informatii si date clasificate despre zacamintele de cupru si metale rare la exploatarile de la Moldova Noua si Suvorov.

Suspiciuni de spionaj industrial la IPROMIN. Ambasada Rusiei: Nu am fost informati de autoritatile romane despre cetateanul rus depistat cu documente clasificate

Ambasada Rusiei la Bucuresti a precizat la solicitarea Mediafax ca nu a fost informata de autoritatile romane despre cetateanul rus depistat pe aeroport cu documente clasificate ale IPROMIN SA si ca va cere clarificari printr-o nota verbala trimisa Ministerului roman al Afacerilor Externe.

Ambasada Rusiei: Nu am fost informati oficial despre cetateanul rus depistat cu documente clasificate

Ambasada Rusiei la Bucuresti precizeaza ca nu a fost informata de autoritatile romane despre cetateanul rus depistat pe aeroport cu documente clasificate ale IPROMIN SA, intr-un raspuns pentru agentia.

Presa rusa comenteaza cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania.

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei, scrie Mediafax. Autoritatile romane l-au invinuit pe un cetatean rus de spionaj economic, anunta site-ul de stiri gazeta. ru. Autorul articolului sustine ca un grup de cetateni romani si un rus sunt invinuiti de spionaj in folosul Rusiei, cativa angajati ai unei firme romanesti transmitand documente clasificate cu .

Presa rusa comenteaza cazul cetateanului rus acuzat de spionaj in Romania.

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus acuzat de spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei, scrie Mediafax. Autoritatile romane l-au invinuit pe un cetatean rus de spionaj economic, anunta site-ul de stiri gazeta. ru. Autorul articolului sustine ca un grup de cetateni romani si un rus sunt invinuiti de spionaj in folosul Rusiei, cativa angajati ai unei firme romanesti transmitand documente clasificate cu .

Vezi aici cum comenteaza presa rusa cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei. Autoritatile romane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2362 seconds )