Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presa rusa comenteaza cazul cetateanului rus acuzat de spionaj in Romania.

România Liberă România Liberă,
Presa rusa comenteaza cazul cetateanului rus acuzat de spionaj in Romania.

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus acuzat de spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei, scrie Mediafax. Autoritatile romane l-au invinuit pe un cetatean rus de spionaj economic, anunta site-ul de stiri gazeta. ru. Autorul articolului sustine ca un grup de cetateni romani si un rus sunt invinuiti de spionaj in folosul Rusiei, cativa angajati ai unei firme romanesti transmitand documente clasificate cu . continuă pe România Liberă

Presa rusa comenteaza cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania.

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei, scrie Mediafax. Autoritatile romane l-au invinuit pe un cetatean rus de spionaj economic, anunta site-ul de stiri gazeta. ru. Autorul articolului sustine ca un grup de cetateni romani si un rus sunt invinuiti de spionaj in folosul Rusiei, cativa angajati ai unei firme romanesti transmitand documente clasificate cu .

Presa rusa comenteaza cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei.

Vezi aici cum comenteaza presa rusa cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei. Autoritatile romane.

Ambasada Rusiei: Nu am fost informati oficial despre cetateanul rus, acuzat de spionaj.

Ambasada Rusiei la Bucuresti precizeaza ca nu a fost informata de autoritatile romane despre cetateanul rus depistat pe aeroport cu documente clasificate ale IPROMIN SA si ca va cere clarificari printr-o nota verbala trimisa MAE roman, potrivit Mediafax. Ambasada Rusiei nu are nicio informatie despre un cetatean rus retinut de autoritatile romane pe 19 octombrie. Daca cazul chiar a avut loc, noi nu am primit nicio informatie. Vom face o cerere autoritatilor Romaniei pentru clarificare. Vom .

B1: Suspiciuni de spionaj in cazul diplomatului rus care a accidentat o romanca: ...

Accidentul in care a fost implicat secretarul din cadrul Ambasadei Rusiei la Bucuresti este invaluit in mister. Autoritatile romane au dat publicitatii numele celui care a accidentat grav o studenta de 19 ani pe o trecere de pietoni din Capitala, identificat drept Alexander Evsyukov, insa se pare ca acesta nu exista, scrie b1. ro. Jurnalistul Andrei Badin a prezentat marti seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, lista tuturor diplomatilor acreditati la Ambasada rusa de la Bucuresti, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )