Libnet.ro
UNICEF

21:00

DIICOT Iasi a pus sechestru pe mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica

Antena3 Antena3,
DIICOT Iasi a pus sechestru pe mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica pentru a recupera prejudiciul suferit de stat in urma privatizarii esuate de la CFR Marfa, dar si din cauza dosarului penal pe. continuă pe Antena3

DIICOT Iasi a pus sechestru pe mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica

Procurorii DIICOT Iasi au pus sechestru asigurator pe mai multe bunuri mobile, imobile si pe conturi ale lui Gruia Stoica, pentru a recupera prejudiciul suferit de stat in urma incercarii de privatizare a CFR Marfa, au declarat surse din DIICOT.

Mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica, puse sub sechestru de catre procurorii DIICOT Iasi

ProcuroriiDIICOTIasi au pus mai multe bunuri, imobile si conturi ale lui Gruia Stoica sub sechestru, pentru a recupera astfel prejudiciul suferit de stat dupa esecul din privatizarea CFR Marfa.

METEO Cod portocaliu de ploi torentiale extins pentru mai multe judete

O atentionare de cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben de ploi. Hidrologii au emis noi avertizari de cod galben si cod portocaliu de inundatii valabile pentru mai multe rauri din tara.

UPDATE Un microbuz al Jandarmeriei a intrat intr-o cladire din Valu lui Traian. Mai multe persoane sunt ranite grav

Un microbuz al Jandarmeriei a fost implicat in aceasta dupa-amiaza intr-un accident grav in urma caruia mai multe persoane au fost ranite. Din primele informatii, microbuzul in care se aflau 11 persoane dintre care noua jandarmi a intrat intr-o cladire din comuna Valu lui Traian din judetul Constanta. Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Interne la fata locului au fost trimise mai multe ambulante.

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emise pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emisa pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

Un microbuz al Jandarmeriei a intrat intr-o cladire. Mai multe persoane sunt ranite grav

Un microbuz al Jandarmeriei a fost implicat in aceasta dupa-amiaza intr-un accident grav in urma caruia mai multe persoane au fost ranite. Din primele informatii, microbuzul in care se aflau noua persoane a intrat intr-o cladire din comuna Valu lui Traian din judetul Constanta.

Tiberiu Nitu: Parchetul General continua investigatia in dosarul Nana. Au fost facute mai multe audieri

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu,a declarat, luni, ca au fost facute mai multe audieri in dosarul Nana, ancheta in acest caz, in care a fost inceputa urmarirea penala fata de faptele de conflict de interese, abuz in serviciu si fals in inscrisuri, fiind continuata de procurorii Parchetului General.

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica. Astfel, incepand de marti, ora 12. 00 pana miercuri ora 12. 00, sub codul galben se vor afla opt judete din Banat, Oltenia si Muntenia, urmand ca de miercuri pana joi la ora 18. 00 avertizarea sa se extinda in mare parte a tarii, inclusiv in Capitala.

VIDEO Ucraina: Referendumul separatistilor a inceput. Mai multe explozii au avut loc la Slaviansk

Referendumul pentru independenta organizat de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei a inceput in cele doua regiuni controlate de acestia, Donetsk si Luhansk, relateaza AFP. Duminica dimineata s-au auzit mai multe detonari in apropiere de Slaviansk. Stela Horoseva, o purtatoare de cuvant a insurgentilor prorusi, a declarat pentru AFP ca exista victime. Urmareste in articol principalele evenimente de duminica din Ucraina17. 25: Un lider separatist a declarat pentru Interfax ca, in urma votului, insurgetii isi vor face propriile institutii de stat si ii vor considera pe soldatii guvernului ca ocupanti. 00: Prezenta la vot pana la ora 15. 00 in Luhansk - 75%, sustine Itar-tass. 00 Ministerul de externe de la Kiev: Referendumul este o farsa criminala finantata de Kremlin. / Referendumul nu va avea nicio consecinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )