Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Ucraina: Referendumul separatistilor a inceput. Mai multe explozii au avut loc la Slaviansk

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ucraina: Referendumul separatistilor a inceput. Mai multe explozii au avut loc la Slaviansk

Referendumul pentru independenta organizat de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei a inceput in cele doua regiuni controlate de acestia, Donetsk si Luhansk, relateaza AFP. Duminica dimineata s-au auzit mai multe detonari in apropiere de Slaviansk. Stela Horoseva, o purtatoare de cuvant a insurgentilor prorusi, a declarat pentru AFP ca exista victime. Urmareste in articol principalele evenimente de duminica din Ucraina17. 25: Un lider separatist a declarat pentru Interfax ca, in urma votului, insurgetii isi vor face propriile institutii de stat si ii vor considera pe soldatii guvernului ca ocupanti. 00: Prezenta la vot pana la ora 15. 00 in Luhansk - 75%, sustine Itar-tass. 00 Ministerul de externe de la Kiev: Referendumul este o farsa criminala finantata de Kremlin. / Referendumul nu va avea nicio consecinta. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT/ VIDEO Ucraina: Referendumul separatistilor a inceput. Mai multe explozii au avut loc la Slaviansk

Referendumul pentru independenta organizat de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei a inceput in cele doua regiuni controlate de acestia, Donetsk si Luhansk, relateaza AFP. Duminica dimineata s-au auzit mai multe detonari in apropiere de Slaviansk. Stela Horoseva, o purtatoare de cuvant a insurgentilor prorusi, a declarat pentru AFP ca exista victime. Urmareste in articol principalele evenimente de duminica din Ucraina17. 25: Un lider separatist a declarat pentru Interfax ca, in urma votului, insurgetii isi vor face propriile institutii de stat si ii vor considera pe soldatii guvernului ca ocupanti. 00: Prezenta la vot pana la ora 15. 00 in Luhansk - 75%, sustine Itar-tass. 00 Ministerul de externe de la Kiev: Referendumul este o farsa criminala finantata de Kremlin. / Referendumul nu va avea nicio consecinta.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Desemnarea viitorului presedinte al CE va dura mai multe saptamani

Desemnarea viitorului pre and sedinte al Comisiei Europene, dupa alegerile din 25 mai pentru Parlamentul European, va dura mai multe saptamani, au declarat sambata cancelarul german Angela Merkel and si pre and sedintele francez, Francois Hollande, potrivit AFP.

Craiova: O femeie a fost gasita moarta in locuinta, fiind ucisa cu mai multe lovituri de cutit

O femeie de 45 de ani, din Craiova, a fost gasita moarta, vineri dupa-amiaza, in locuinta sa din cartierul Craiovita Noua. Femeia a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit, relateaza Mediafax. Procurorii.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati culturale si ale societatii civile, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Restrictii de circulatie pentru mai multe evenimente din weekend. Ce artere vor fi inchise

Traficul rutier din Bucuresti va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere, majoritatea din centru, unde vor avea loc un protest al postasilor, Maratonul Regal, o parada din Festivalul.

Sase proxeneti, arestati, dupa ce au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Spania

Sase proxeneti au fost arestati, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa se prostitueze in Spania, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), conform Mediafax.

Mai multe tinere din Olt si Dolj, obligate sa se prostitueze in Spania

Sase persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si de droguri, au fost arestate, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa.

Rusia a efectuat mai multe teste de rachete balistice

Rusia a efectuat, joi, mai multe teste de rachete balistice, in cadrul unor exercitii militare supervizate de Vladimir Putin. Fortele militare ruse au efectuat un tir de racheta balistica intercontinentala de tip.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )