Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Cod portocaliu de ploi torentiale extins pentru mai multe judete

Adevărul Adevărul,
METEO Cod portocaliu de ploi torentiale extins pentru mai multe judete

O atentionare de cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben de ploi. Hidrologii au emis noi avertizari de cod galben si cod portocaliu de inundatii valabile pentru mai multe rauri din tara. continuă pe Adevărul

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emise pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emisa pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

Cod portocaliu de ploi torentiale in Prahova

Prahova este atentionata cu un cod portocaliu de ploi si instabilitate atmosferica, valabil de miercuri, de la ora 16. 00, pana joi, la ora 2.

Cod portocaliu de ploi si inundatii, in judetul Buzau

Hidrologii au emis astazi mai multe avertizari de coduri de inundatii, care vor intra in vigoare incepand din aceasta noapte, Buzaul fiind unul dintre judetele vizate.

Cod portocaliu de inundatii in patru judete

Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pentru patru judete. Avertizarea va intra in vigoare incepand de miercuri .

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara

Hidrologii au emis, luni, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara, avertizarea urmand sa intre in vigoareincepand de miercuri. Bazinele hidrografice.

VIDEO Cod portocaliu si galben de ploi, vant si grindina in majoritatea regiunilor tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod portocaliu valabila de miercuri de la ora 16. 00 pana joi la ora 02. Sunt anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, vant puternic si caderi de grindina. Instabilitatea atmosferica se va manifesta in cea mai mare parte a tarii prin averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat caderi de grindina. In Banat, Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si a Moldovei, precum si in vestul si sudul Transilvaniei cantitatile de apa vor depasi 25. 30 l/mp.

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi (FOTO)

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 14 mai ora 16:00 - 15 mai ora 18:00, ploile vor.

Ion Sandu: ANM ar putea emite cod portocaliu de ploi pentru judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, dar si pentru municipiul Bucuresti

Directorul ANM, IonSandu, a anuntat, marti, ca meteorologii ar putea emite miercuri un cod portocaliu de ploi, vant puternic si grindina si pentru judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, dar si municipiul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )