Libnet.ro
UNICEF

11:30

DIICOT a retinut un irakian pentru tentativa de asasinare a unor diplomati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DIICOT a retinut un irakian pentru tentativa de asasinare a unor diplomati

Un cetatean irakian a fost retinut de de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru tentativa de asasinat asupra diplomaticilor britanici si ai SUA din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Un cetatean irakian a fost retinut de DIICOT pentru tentativa de asasinat asupra unor diplomati britanici si ai SUA

Un cetatean irakian a fost retinut de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru tentativa de asasinat asupra diplomatilor britanici si ai SUA din Romania, informeaza Mediafax.

Irakian, arestat la Bucuresti pentru tentativa de asasinat asupra diplomatilor britanici si ai ...

Un cetatean irakian a fost retinut de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru tentativa de asasinat asupra diplomatilor britanici si ai SUA din Romania. Procurorii DIICOT - Structura Centrala efectueaza cercetari fata de inculpatul Khr Karim Friad, 38 de ani, cetatean irakian, pentru savarsirea infractiunilor prev. de art. 2 alin. 1 pct. 1 din Legea nr. 61/1991 si art. 32 alin. 1 lit. g in ref. la art. 32 alin. 1 lit.

Irakianul retinut de DIICOT pentru tentativa de asasinat, arestat preventiv pentru 29 de zile

Update 10:45 - Irakianul retinut de DIICOT pentru tentativa de asasinat a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. ----------------------Un cetatean irakian a fost retinut de Directia de Investigare a.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )