Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dimitri Payet, desemnat cel mai bun om al meciului dintre Franta si Romania: in primele 15 minute am simtit ca este un meci greu, cu o echipa care se apara bine

B1 B1,
Dimitri Payet, desemnat cel mai bun om al meciului dintre Franta si Romania: in primele 15 minute am simtit ca este un meci greu, cu o echipa care se apara bine

Dimitri Payet, jucatorul echipei West Ham United, cel care a dat o pasa de gol pentru Olivier Giroud si a marcat golul victoriei in minutul 87, a fost desemnat cel mai bun om al meciului dintre nationalele. continuă pe B1

EURO 2016. France Football: Bogdan Stancu, cel mai bun jucator al Romaniei

Jucatorul roman Bogdan Stancu, care a marcat din penalty in meciul de deschidere a EURO 2016, Franta - Romania 2-1), este vazut de France Football ca fiind cel mai bun jucator al tricolorilor in aceasta partida .

2016 se anunta a fi cel mai bun an din ultimii 10 pentru turismul romanesc

2016 se preconizeaza a fi cel mai bun an, din ultimii 10, in domeniul turismului, conform unui strudiu realizat de analistii agentiei de servicii financiare KeysFin www. keysfin. com).

Viktor Kassai, arbitrul meciului Franta-Romania, considerat cel mai bun produs de export al fotbalului maghiar

Maghiarul Viktor Kassai, cel care va arbitra meciul Franta-Romania, din debutul Campionaului European de fotbal este considerat ca fiind unul dintre ultimii reprezentanti ai unei generatii cu traditie in.

Dacian Ciolos, interviu in presa franceza: Ma astept sa vad cateva mii de romani care vin pentru meciul de deschidere de la Campionatul European. Cel mai bun va castiga si eu cred ca romanii sunt cei mai buni (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos se afla in Franta, unde va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului European de fotbal, precum si la meciul Romania-Franta de vineri. intr-un interviu.

HANDS ON Lenovo Moto Z Poate cel mai bun telefon modular pe care sa il cumperi, daca voiai asa ceva

Moto Z si Z Force sunt primele telefoane pe care Lenovo sa le lanseze sub legenda Motorola si sa incerce ceva nou cu ele. Sunt ambele modulare, dar nu la fel ca LG G5. Sunt modulare, dar utilizatorii vor decide daca un asa design e de viitor sau nu. Deocamdata, nu pare. Lenovo a prezentat [].

Cel mai bun salau la cuptor

Indiferent de modul in care il prepari, fie ca-l insotesti de sosuri inedite, fie de o mamaliga aburinda si de nelipsitul nostru mujdei, gustul pestelui este inegalabil.

Afacerile din industrie au avansat in aprilie cu 9,3%, cel mai bun ritm din ultimii doi ani

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut, in aprilie, cu 9,3% fata de aceeasi perioada din 2015, ceea ce inseamna cel mai ridicat ritm inregistrat din luna mai 2014, cand procentul a fost 10,9%.

Cel mai bun tort cu cirese si bezea

Zilele petrecute alaturi de prieteni pot avea un nou sens cu o felie din acest delicios tort cu cirese si bezea. Nu-i asa ca deja vi s-a facut pofta?.

Care e viteza suturilor lui Dimitri Payet, francezul care ne-a ucis visurile la primul meci din Campionatul European

Franta - Romania s-a terminat 2-1 pentru ca, din pacate, de ce ne-a fost frica n-am scapat, iar Dimitri Payet, cel mai de temut suteur din nationala Frantei, si-a facut datoria in fata tricolorilor.

Care e viteza suturilor lui Dimitri Payet, francezul care ne-a ucis visele la primul meci din Campionatul European

Franta - Romania s-a terminat 2-1 pentru ca, din pacate, de ce ne-a fost frica n-am scapat, iar Dimitri Payet, cel mai de temut suteur din nationala Frantei, si-a facut datoria in fata tricolorilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )