Libnet.ro
UNICEF

09:00

EURO 2016. France Football: Bogdan Stancu, cel mai bun jucator al Romaniei

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. France Football: Bogdan Stancu, cel mai bun jucator al Romaniei

Jucatorul roman Bogdan Stancu, care a marcat din penalty in meciul de deschidere a EURO 2016, Franta - Romania 2-1), este vazut de France Football ca fiind cel mai bun jucator al tricolorilor in aceasta partida . continuă pe România Liberă

France Football: Bogdan Stancu, principala amenintare in ofensiva. Vezi ce note a acordat publicatia franceza fotbalistilor romani pentru prestatia meciului de vineri seara

Fotbalistul Bogdan Stancu se pare ca a fost principala amenintare pentru echipa nationala de fotbal a Frantei, in meciul de deschidere de la Euro 2016, conform pulicatiei franceze France.

2016 se anunta a fi cel mai bun an din ultimii 10 pentru turismul romanesc

2016 se preconizeaza a fi cel mai bun an, din ultimii 10, in domeniul turismului, conform unui strudiu realizat de analistii agentiei de servicii financiare KeysFin www. keysfin. com).

incepe EURO 2016! Franta-Romania, ora 22.00. Mai sunt cateva ore

Mai sunt cateva ore pana la meciul inagural al Euro 2016 dintre Franta si Romania. Peste 15. 000 de romani sunt asteptati la duelul dintre reprezentativa Hexagonului si nationala.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Va reusi, oare, gigantul din China sa-si atinga obiectivele indraznete? Anul trecut, Huawei deveneacel mai mare producator de telefoane din China. Huawei reusea astfel sa-i detroneze pe rivalii de la Xiaomi, care treceau printr-o perioada extrem de dificila. Situatia pe piata s-a schimbat in ultimul sfert financiar din 2015, iar una dintre cauzele principale ar [].

France Football i-a lasat repetenti pe aproape toti jucatorii Romaniei

Prestigioasa publicatie franceza France Football a acordat note foarte mici Romaniei, dupa meciul pierdut cu Franta. Cel mai bun jucator al Romaniei a luat nota 6.

France Football i-a lasat repetenti pe aproape toti jucatorii Romaniei

Prestigioasa publicatie franceza France Football a acordat note foarte mici Romaniei, dupa meciul pierdut cu Franta. Cel mai bun jucator al Romaniei a luat nota 6.

EURO 2016. Bogdan Stancu: Raman cu un gust amar chiar daca am dat gol

Fotbalistul Bogdan Stancu, care a marcat un gol in partida Romania-Franta, meciul de deschidere la EURO 2016, a declarat ca a ramas cu un gust amar.

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA 1-2. Bogdan Stancu, mesajul pe care il astepta toata tara: Nu am pierdut calificarea

Romania a intalnit Franta in deschiderea EURO 2016. A fosto intalnire intre una dintre marile favorite ale turneului si o.

Bogdan Stancu isi pune cenusa in cap pentru ocaziile irosite. Am un gust amar chiar daca apoi am marcat!

Romania a pierdut primul meci de la Euro 2016, fiind invinsa cu un gol fabulos inscris in ultimul minut de Dimitri Payet.

Meciul Romania - Franta a deschis EURO 2016/ SCOR 1-1

ACTUALIZARE 23:24 Bogdan Stancu a egalat pentru Romania din penalty! Franta - Romania 1-1 *ACTUALIZARE 23:16 Giroud a deschis scorul in minutul 57! Franta - Romania 1-0 *ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )