Libnet.ro
UNICEF

15:15

DIN CAUZA SITUATIEI DE PE PIETELE AUTO GLOBALE: Renault semnaleaza o potentiala reducere a valorii dividendelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA SITUATIEI DE PE PIETELE AUTO GLOBALE: Renault semnaleaza o potentiala reducere a valorii dividendelor

Renault a facut vineri aluzie la o potentiala diminuare a dividendelor, dupa ce a redus perspectivele privind vanzarile si profiturile din cauza evolutiilor de pe pietele auto globale. continuă pe Ziarul Bursa

Prefectul judetului BRASOV cere Parlamentului sa declare COD ROSU de pericol din cauza URSILOR

Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu,cere Parlamentului sa declare COD ROSU de pericol din cauza URSILOR. Potrivit sefului Garzii Forestiere Brasov, Cristian Ignat, la nivelul Romaniei ar trebui.

Rusia se mareste din cauza schimbarilor climatice: Au fost descoperite cinci noi insule

Cea mai mare tara din lume creste: Marina Rusa a anuntat marti ca a localizat in Oceanul Arctic cinci mici insule dezvaluite de topirea ghetarilor din cauza schimbarilor climatice, relateaza AFP.

Tudorache, PLUS: Bulgaria scapa de MCV. Romania, din cauza PSD, nu

Bulgaria scapa de monitorizarea pe justitie, in timp ce Romania va continua sa fie supusa mecanismului de cooperare si verificare , MCV, din cauza guvernarii PSD, sustine eurodeputatul PLUS Dragos Tudorache. Acesta precizeaza ca mafia PSD-ALDE a.

Studentii de la Oxford inlocuiesc aplauzele cu fluturarea palmelor, din cauza ca ar putea provoca anxietate persoanelor hiperacuzice

Este un semn de aprobare, ovatie si entuziasm, in schimb studentii de la Universitatea Oxford vor sa interzica batutul din palme si sa il inlocuiasca cu semnul pentru aplaudat din limbajul mimico-gestuala britanic, din teama ca zgomotul facut de lovirea palmelor ar putea declansa anxietatea anumitor persoane cu sensibilitate senzoriala, cum ar fi persoanele cu autism, relateaza Yahoo. com.

Utile: Cinci legume mai bogate in proteine decat carnea; Delfinii roz de Amazon, contaminati cu mercur din cauza exploatarii ilegale a aurului

Frunza artificiala care produce gaz. La dezvoltarea ei a lucrat si un roman. Studiul care-ti arata ca miscarea anti-vaccin din Romania n-ar trebui luata in seama. S-a vorbit mult in Romania si in alte tari europene despre vaccinare, iar dezbaterile au fost aprinse.

Dezastru pentru Romania din cauza secetei. Doua rauri au disparut de pe harta

Seceta prelungita a parjolit campurile din Romania. in Dobrogea, a fost atat de cald, incat floarea soarelui a inflorit din nou, iar in alte zone, au secat rauri intregi. Ion Calinoiu, sef Serviciul d.

ROMANI aflati in PERICOL din cauza INCENDIILOR DEVASTATOARE din SUA! Avertismentul MAE

Incendii puternice mistuiesc teritorii intinse din statul american California. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in aceasta.

Si Serbia plateste din cauza suporterilor

In ultimele luni vedem o politica de toleranta zero din partea UEFA cand vine vorba de scandarile cu tenta rasista din partea fanilor la meciurile internationale.

Bancile din Liban, inchise din cauza protestelor

Bancile din Liban au ramas inchise ieri, din cauza protestelor care au loc la nivel national, conform anuntului facut duminica de Asociatia Bancilor din tara, preluat de aawsat. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )