Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rusia se mareste din cauza schimbarilor climatice: Au fost descoperite cinci noi insule

Hotnews Hotnews,
 Rusia se mareste din cauza schimbarilor climatice: Au fost descoperite cinci noi insule

Cea mai mare tara din lume creste: Marina Rusa a anuntat marti ca a localizat in Oceanul Arctic cinci mici insule dezvaluite de topirea ghetarilor din cauza schimbarilor climatice, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Nou deces din cauza virusului West Nile, al saptelea din acest sezon

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile anunta ca in ultima saptamana s-a inregistrat un nou deces din cauza virusului West Nile. Ultimul deces a fost inregistrat in Olt.

Din cauza cetii dense, un sofer a intrat in semiremorca unui camion

Traficul rutier pe DN2B este restrictionat pe raza localitatii CA Rosetti din cauza unui accident de circulatie soldat cu doua victime. Evenimentul s-a soldat din cauza nepastrarii distantei de siguranta pe timp de ceata. Un autoturism a intrat in coliziune cu semiremorca unui ansamblu de vehicule.

Tudorache, PLUS: Bulgaria scapa de MCV. Romania, din cauza PSD, nu

Bulgaria scapa de monitorizarea pe justitie, in timp ce Romania va continua sa fie supusa mecanismului de cooperare si verificare , MCV, din cauza guvernarii PSD, sustine eurodeputatul PLUS Dragos Tudorache. Acesta precizeaza ca mafia PSD-ALDE a.

Maria Sharapova: Ma doare gatul dupa fiecare meci din cauza tipetelor

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a povestit, intr-un interviu recent, faptul ca, dupa fiecare meci, o doare gatul din cauza tipetelor care au facut-o celebra.

Un meci din Cupa Angliei a fost abandonat din cauza scandarilor rasiste

Meciul Haringey Borough Yeovil Town, din Cupa Angliei, a fost abandonat, sambata, dupa ce portarul gazdelor, Valery Pajetat, s-a plans ca a fost victima insultelor cu caracter rasist ale fanilor gazdelor, relateaza presa engleza.

Ciclism: Eddy Merckx, spitalizat din cauza unei cazaturi de pe bicicleta, a fost externat

Fostul rutier belgian Eddy Merckx, spitalizat la Termonde, duminica, dupa ce s-a ranit la cap in urma unei cazaturi de pe bicicleta, a fost externat vineri.

ROMANI aflati in PERICOL din cauza INCENDIILOR DEVASTATOARE din SUA! Avertismentul MAE

Incendii puternice mistuiesc teritorii intinse din statul american California. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in aceasta.

Si Serbia plateste din cauza suporterilor

In ultimele luni vedem o politica de toleranta zero din partea UEFA cand vine vorba de scandarile cu tenta rasista din partea fanilor la meciurile internationale.

Bancile din Liban, inchise din cauza protestelor

Bancile din Liban au ramas inchise ieri, din cauza protestelor care au loc la nivel national, conform anuntului facut duminica de Asociatia Bancilor din tara, preluat de aawsat. com.

Pilotul desemnat la conducerea TAROM a refuzat postul din cauza starii generale in care e compania

Valentin Gvinda, pilotul desemnat de Consiliul de Administratie al Tarom la conducerea companiei, dupa demiterea Madalinei Mezei, ar fi refuzat postul. Gvinda a transmis o informare Consiliului de Administratie in care isi argumenta refuzul printr-o analiza pe care ar fi facut-o situatiei din companie de la acest moment.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )