Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dezastru pentru Romania din cauza secetei. Doua rauri au disparut de pe harta

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru Romania din cauza secetei. Doua rauri au disparut de pe harta

Seceta prelungita a parjolit campurile din Romania. in Dobrogea, a fost atat de cald, incat floarea soarelui a inflorit din nou, iar in alte zone, au secat rauri intregi. Ion Calinoiu, sef Serviciul d. continuă pe Antena3

Tudorache, PLUS: Bulgaria scapa de MCV. Romania, din cauza PSD, nu

Bulgaria scapa de monitorizarea pe justitie, in timp ce Romania va continua sa fie supusa mecanismului de cooperare si verificare , MCV, din cauza guvernarii PSD, sustine eurodeputatul PLUS Dragos Tudorache. Acesta precizeaza ca mafia PSD-ALDE a.

Din cauza cetii dense, un sofer a intrat in semiremorca unui camion

Traficul rutier pe DN2B este restrictionat pe raza localitatii CA Rosetti din cauza unui accident de circulatie soldat cu doua victime. Evenimentul s-a soldat din cauza nepastrarii distantei de siguranta pe timp de ceata. Un autoturism a intrat in coliziune cu semiremorca unui ansamblu de vehicule.

Prefectul judetului BRASOV cere Parlamentului sa declare COD ROSU de pericol din cauza URSILOR

Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu,cere Parlamentului sa declare COD ROSU de pericol din cauza URSILOR. Potrivit sefului Garzii Forestiere Brasov, Cristian Ignat, la nivelul Romaniei ar trebui.

Rusia se mareste din cauza schimbarilor climatice: Au fost descoperite cinci noi insule

Cea mai mare tara din lume creste: Marina Rusa a anuntat marti ca a localizat in Oceanul Arctic cinci mici insule dezvaluite de topirea ghetarilor din cauza schimbarilor climatice, relateaza AFP.

Radu Banciu: PSD n-a facut niciodata nimic pentru Romania. O salamandra sa fi fost in loc si tot ar fi facut ceva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu,despre realizarile PSD, care sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire. PSD n-a facut niciodata nimic pentru Romania.

Dancila: MCV arata discriminare pentru Romania si Bulgaria Guvernul PSD nu a interferat in justitie

Premierul demis Viorica Dancila sustine ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) arata discriminare pentru Romania si Bulgaria fata de celelalte state membre si ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa ceara un tratament egal pentru toate statele membre.

Comisia Europeana publica Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria

Comisia Europeana publica, marti, Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria, in conditiile in care presedintele CE Jean Claude Juncker a afirmat ca si-ar dori ridicarea monitorizarii in mandatul actualei Comisii.

Parintii Roxanei Elena sunt morti, insa tanara poate fi salvata. Persoana care ar putea sa semneze pentru operatia din Austria, gasita

Roxana Elena, romanca internata in stare grava intr-un spital din Austria, poate fi operata! De curand s-a aflat ca parintii tinerei sunt morti, dar s-a gasit o persoana care poate semna documentele necesare pentru ca medicii sa ii poata face intervetia necesara pentru a putea supravietui. Roxana Elena, romanca aflata in coma in Austria, poate .

Tudor Chirila vine cu vesti proaste pentru toti romanii, din cauza Guvernului Vioricai Dancila

Tudor Chirila a transmis un mesaj pesimist romanilor, chiar si dupa ce Guvernul Dancila, pe care l-a tot contestat, a cazut. Tudor Chirila vede ca unica varianta organizarea unor alegeri anticipate, pentru.

ROMANI aflati in PERICOL din cauza INCENDIILOR DEVASTATOARE din SUA! Avertismentul MAE

Incendii puternice mistuiesc teritorii intinse din statul american California. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )