Libnet.ro
UNICEF

06:30

Din cauza vitezei, doua persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Din cauza vitezei, doua persoane au ajuns la spital

Un nou incident rutier grav a avut loc marti dupa-amiaza, cand din cauza vitezei excesive la volan doi maramureseni au ajuns pe paturile de spital. Un tanar, in varsta de 22 de ani, s-a izbit cu masina de un gard, dupa ce a a iesit de pe partea carosabila. continuă pe Adevărul

Japonia: Cel putin 19 persoane au murit din cauza conditiilor meteorologice exceptionale

Cel putin 19 persoane au murit in Japonia, din cauza ninsorilor abundente, relateaza AFP. Aceste persoane au murit in accidente provocate de ninsoare si de rafalele puternice de vant care au afectat o mare parte.

Explozie in capitala Libanului: Doua persoane au fost ucise

Cel putin doua persoane au fost ucise, miercuri, intr-o explozie produsa in apropierea unui centru cultural iranian in sudul Beirutului, au anuntat surse din cadrul serviciilor de securitate libaneze, citate de AF.

JO Soci 2014: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob doua persoane, cea mai buna clasare a Romaniei

Echipajulmasculin alRomaniei la bob doua persoane a reusit, luni, cea mai buna clasare a Romaniei la Jocurile Olimpice, obtinand locul 17. Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati in.

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 la bob, echipaj de doua persoane

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun a obtinut un rezultat decent in concursul desfasurat luni la Soci. Cei doi au incheiat proba pe locul 17, care reprezinta cea mai buna clasare a unor romani la Olimpiada de Iarna de la Soci.

Trafic blocat pe DN 7: Doua persoane au fost ranite dupa ce un autoturism a lovit un microbuz

Doua persoane au fost ranite, luni, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz, pe DN 7 Valea Oltului - in localitatea Caineni din judetul Valcea, traficul fiind blocat, relateaza Mediafax. Potrivit primelor.

Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza stresului.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat joi seara ca, in afara de presedintele Traian Basescu, nimeni nu i-a cerut demisia, dar se gandeste la aceasta varianta din cauza stresului. Ministrul Muncii a declarat ca a avut discutii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dar si cu premierul Victor Ponta, fara sa i se ceara sa isi dea de demisia. In afara de presedinte, nu mi-a cerut nimeni demisia. Eu am fost astazi si am avut o discutie cu domnul Antonescu, doamna Pocora nu a fost acolo. Au .

O parte dintre sportivii ucraineni parasesc Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor de la Kiev

Aproape jumatate din delegatia sportiva ucraineana va parasi Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor care au loc in tara lor. Sportivii ucraineni prezenti la Soci au dorit sa poarte banderole negre.

Liga Europa: Dinamo - Valencia, mutat in Cipru din cauza revoltelor ucrainene.

Dinamo Kiev va primi vizita celor de la Valencia pe un teren neutru, la Nicosia, in Cipru. UEFA a luat aceasta decizie din cauza revoltelor din capitala Ucrainei. Dinamo si Valencia se vor intalni joi, de la ora 20. 00, in prima mansa a saisprezecimilor Ligii Europa. Conform presei spaniole jucatorii Valenciei au aflat ca schimba destinatia abia in aeroport, inainte de imbarcare. Mutarea le va fi benefica spaniolilor, obisnuiti cu o clima mediteraneana, in plus terenul fiind unul .

Tensiuni intre Germania si Elvetia din cauza secretului bancar.

Acordul dintre Germania si Elvetia privind recuperarea taxelor este mort si ingropat, din cauza perceptiei tot mai raspandite in opinia publica germana ca intelegerea este prea indulgenta fata de evazionisti, au declarat pentru Bloomberg politicieni apropiati coalitiei cancelarului Angela Merkel, anunta Mediafax. Cazurile recente de evaziune fiscala au generat in randul germanilor perceptia ca evaziunea fiscala reprezinta frauda, si nu este ceva banal. O revenire la acordul .

Japonia: Toyota, Suzuki si Honda isi suspenda productia in noua fabrici din cauza furtunii de zapada

Constructorii japonezi de automobile Toyota, Honda si Suzuki au anuntat, luni, ca au suspendat productia in noua fabrici din centrul si estul Japoniei din cauza furtunii de zapada, aceasta facand dificila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )