Libnet.ro
UNICEF

05:30

Din nou cu trenul la Putna: Staretul a cerut reluarea circulatiei, CFR Calatori se conformeaza

România Liberă România Liberă,
Din nou cu trenul la Putna: Staretul a cerut reluarea circulatiei, CFR Calatori se conformeaza

Dupa patru ani in care a fost inchisa, pe linia ferata Dornesti-Putna vor circula din nou trenuri ale CFR Calatori. continuă pe România Liberă

Antonia este din nou insarcinata?

Antonia este in culmea fericirii. Ea a facut marele anunt potrivit caruia ardeveni din nou mamica, chiar pe pagina sa de Facebook. Mai exact, artista a postat pe contul sau de socializare o fotografie in.

Lucrarile de la Pasajul Domnesti, amanate din nou. Ce motiv este invocat de aceasta data

Catalin Drula, consilier al premierului pe probleme de infrastructura, a anuntat ca demararea lucrarilor la pasajul de la Domnesti ar putea fi amanata din nou.

UPDATE Guvernul ataca din nou la Curtea Constitutionala pensiile speciale ale alesilor locali

Guvernul condus de Dacian Ciolos sesizeaza din nou la Curtea Constitutionala legea pensiilor speciale pentru alesii locali, adoptata pe 21 iunie de Senat in calitate de camera decizionala, potrivit unor surse guvernamentale, dupa ce, potrivit senatorilor, ar fi pus-o in acord cu prima decizie a Curtii Constitutionale care o declarase neconstitutionala, tot in urma unei sesizari a Executivului. UPDATE Premierul Dacian Ciolos a confirmat luni, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca Executivul a atacat la Curtea Constitutionala legea privind pensiile speciale pentru alesii locali.

Atentie unde va lasati masina! Autovehiculele parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou. Care este noul regulament publicat de MAI

Atentie unde va lasati masina! Autovehiculele parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou. Proiectul hotararii de Guvern care stabileste modul in care vor fi sanctionati cei care.

Copiii, din nou in pericol de a ramane fara manuale

Elevii din scolile romanesti ar putea incepe noul an scolar fara manuale. Sau cu manuale de proasta calitate si insuficiente, in cel mai bun caz. Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice face cu intarziere comenzi de carti pentru elevi si la preturi foarte mici.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )