Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dinamo Tbilisi - Steaua Bucuresti, 30 iulie, ora 19:00

Online Sport Online Sport,
Dinamo Tbilisi - Steaua Bucuresti, 30 iulie, ora 19:00

UEFA a anuntat ora de disputare pentru meciul Dinamo Tbilisi - Steaua Bucuresti, din prima mansa a Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Dinamo Tbilisi vs Steaua - Dusan Uhrin Jr: Steaua are un avantaj

In drumul catre grupele Ligii Campionilor la fotbal, Steaua va da peste Dinamo Tbilisi turul trei preliminar). Dusan Uhrin Jr antrenorul echipei din Georgia) este de parere ca formatia din Liga 1 are un usor avantaj inainte de dubla mansa.

Dinamo Tbilisi are golgheter spaniol. Totul despre viitoarea adversara a Stelei

In turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua va avea parte de un adversar mult mai dificil decat Vardar Skopje. Ros-albastrii se vor duela cu Dinamo Tbilisi, campioana Georgiei, primul meci fiind programat in deplasare, marti, 30 iulie.

Vardar - Steaua (21:45)/ Cu gandul la Dinamo Tbilisi

Dupa ce a castigat mansa tur cu Vardar Skopje cu 3-0, Steaua este favorita la calificarea in turul trei preliminar al Champions League, acolo unde campioana Romaniei ar putea da peste Dinamo Tbilisi. Meciul Vardar vs Steaua va incepe la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro.

Mircea Lucescu il pune in garda pe Reghecampf: Titularii lui Dinamo Tbilisi sunt la nivelul rezervelor lui Sahtior

Chiar daca Steaua mai are de jucat inca un meci cu Vardar Skopje pentru a se califica in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, l-a avertizat pe Reghecampf sa trateze cu maxima responsabilitate dubla mansa cu viitoarea adversara din aceasta faza a competitiei, Dinamo Tbilisi.

Reghecampf: Cu Dinamo Tbilisi va fi altceva

Laurentiu Reghecampf s-a declarat multumit de jocul echipei sale in returul cu Vardar si spune ca meciul cu Dinamo Tbilisi din turul 3 preliminar va fi de o cu totul alta factura.

Dinamo Tbilisi trimite un mesaj puternic Stelei

Dinamo Tbilisi a castigat fara probleme, marti seara, a doua mansa din Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

LIVE TEXT Vardar - Steaua 0-0 (prima repriza)

Dupa ce a castigat mansa tur cu Vardar Skopje cu 3-0, Steaua este favorita la calificarea in turul trei preliminar al Champions League, acolo unde campioana Romaniei ar putea da peste Dinamo Tbilisi. Meciul Vardar vs Steaua va incepe la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. Prima repriza:min 7: Momente bune ale Stelei care preseaza. Pintilii primeste cartonas galbenmin 5: Echipele se studiaza. Vardar joaca precaut.

LIVE TEXT Vardar - Steaua 0-1 (prima repriza) GOL Piovaccari

Dupa ce a castigat mansa tur cu Vardar Skopje cu 3-0, Steaua este favorita la calificarea in turul trei preliminar al Champions League, acolo unde campioana Romaniei ar putea da peste Dinamo Tbilisi. meciul este transmis in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. Prima repriza:min 36: Dubla ocazie uriasa Steaua. Cursa fantastica a lui Stanciu de 30 de m care intra in careu, lobeaza portarul, mingea loveste bara, revine la Stanciu care o trimite spre poarta dar portarul o respinge in ultima clipa. min 29 Foarfeca spectaculoasa Piovaccari care este aprope de al doilea golmin 23 GOOOL Steaua. Piovaccari reia din interiorul careului mic. Primul gol pentru italian de la transferul in Ghencea.

LIVE TEXT Vardar - Steaua 1-1 (repriza secunda) Piovaccari, primul gol pentru Steaua

Steaua a dominat categoric prima repriza de la Skopje deschizand scorul prin Piovaccari min 23 )si ratand alte cateva ocazii mari de a se desprinde pe tabela. Si cum ocaziile se razbuna, a fost suficenta o clipa de neatentie din partea lui Szukala si Kostovski min 45) a adus egalarea pentru macedoneni chiar in prelungirile primei reprize. Remarcatii primei reprize sunt Piovaccari, italianul intrand neasteptat de bine in meci si Nicolae Stanciu, autorul unei curse de senzatie incheiate cu o bara. Dupa ce a castigat mansa tur cu Vardar Skopje cu 3-0, Steaua este favorita la calificarea in turul trei preliminar al Champions League, acolo unde campioana Romaniei ar putea da peste Dinamo Tbilisi. meciul este transmis in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. Repriza secundamin 55 Sut periculos Adi Popa. Un inceput de repriza pe contremin 52 Ocazie mare Vardar. Acelasi Kostovski trimite periculos cu capul din marginea careului, iar mingea trece aproape de buturile portii lui Tatarusanumin 50: Steaua incepe in atac si Latovelvici trimite periculos spre poarta macedonenilor din lovitura libera.

LIVE TEXT Vardar - Steaua 1-2 (repriza secunda) Piovaccari, primul gol pentru Steaua

Steaua a dominat categoric prima repriza de la Skopje deschizand scorul prin Piovaccari min 23 )si ratand alte cateva ocazii mari de a se desprinde pe tabela. Si cum ocaziile se razbuna, a fost suficenta o clipa de neatentie din partea lui Szukala si Kostovski min 45) a adus egalarea pentru macedoneni chiar in prelungirile primei reprize. Remarcatii primei reprize sunt Piovaccari, italianul intrand neasteptat de bine in meci si Nicusor Stanciu, autorul unei curse de senzatie incheiate cu o bara. Dupa ce a castigat mansa tur cu Vardar Skopje cu 3-0, Steaua este favorita la calificarea in turul trei preliminar al Champions League, acolo unde campioana Romaniei ar putea da peste Dinamo Tbilisi. meciul este transmis in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. Repriza secundamin 81: Ocazie Steaua. Stanciu se joaca cu fundasii adversi, suteaza la coltul scurt, dar mingea loveste din nou bara. A doua bara pentru jucatorul stelistmin 80: Steaua continua sa practice un joc spectaculos ratand cateva bune oportunitati de a marcamin 72 GOOOL Steaua 2-1. Adi Popa face o cursa frumoasa pe stanga si-i paseaza lui Bourceanu care inscrie cu o executie plasata din centrul careuluimin 63 Sut periculos Latovlevici, mingea este deviata si trece putin pe langa poarta lui Pavlovicmin 57. O noua ocazie buna pentru macedoneni care au avut mai mult initiativa in aceste minuteSchimbari la Steaua: Nikolici in locul lui Piovaccari si Iancu in locul lui Parvulescu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )