Libnet.ro
UNICEF

19:16

Un diplomat suedez, EXPULZAT din Rusia. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Un diplomat suedez, EXPULZAT din Rusia. Care este motivul

Un diplomat suedez a fost expulzat de la Moscova in replica la o decizie similara care a vizat un diplomat rus din tara scandinava, a anuntat luni Ministerul suedez de Externe. continuă pe România Liberă

Diplomat suedez, expulzat din Rusia: O decizie similara a vizat un diplomat rus din tara scandinava

Un diplomat suedez a fost expulzat de la Moscova in replica la o decizie similara care a vizat un diplomat rus din tara scandinava, a anuntat luni Ministerul suedez de Externe, citat de AFP, noteaza Agerpres. Nu.

Presedintele israelian, amenintat cu MOARTEA. Care este motivul

Politia israeliana a deschis o ancheta privind amenintarile publicate pe retelele de socializare impotriva presedintelui Reuven Rivlin, care a condamnat terorismul evreiesc dupa un incendiu soldat cu moartea unui bebelus palestinian, a anuntat luni purtatorul de cuvant al institutiei.

SUA isi retrage toate portavioanele din Golful Persic. Care este motivul

Portavioanele americane nu vor mai fi prezente deloc in Golful Persic in toamna, pentru prima oara din 2007, intrucat Washingtonul a decis retragerea lor pentru o scurta perioada de timp.

60 de nave, BLOCATE pe Dunare. Care este motivul

Dupa ce nivelul Dunarii a scazut la jumatate din cauza secetei, 60 de nave au ramas blocate pe fluviu.

Premierul canadian DIZOLVA Parlamentul. Care este motivul

Premierul conservator canadian in exercitiu, Stephen Harper, a anuntat duminica dizolvarea Camerei Comunelor si organizarea alegerilor legislative in 19 octombrie.

Moscova a expulzat un diplomat suedez

Un diplomat suedez a fost expulzat de la Moscova in replica la o decizie similara care a vizat un diplomat rus din tara scandinava, a anuntat luni Ministerul suedez de Externe, citat de AFP, transmite.

Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte de spalare de bani

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni.

Bancul zilei: Care este cea mai tare valuta?

Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, dolar, lira sterlina! striga in cor elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai scos-o? intreaba.

De ce nu sunt permise nuntile in post si care este motivul unic pentru care preotii fac dezlegari pentru cununii in aceasta perioada

Postul reprezinta perioada rugaciunii si curatirii sufletesti de maxima intensitate, motiv pentru care Biserica interzice petrecerile in aceasta perioada. De la 1 la 15 august, spun preotii, credinciosii trebuie sa se abtina de la multe lucruri, nu doar de la mancarea de dulce. Distractia trebuie si ea taiata de pe lista.

Tragedie la o demonstratie acrobatica militara din Rusia. Un pilot a murit dupa ce s-a prabusit cu elicopterul

Un pilot a murit duminica, dupa ce un elicopter militar de tip Mi-28N din cadrul echipei acrobatice ruse Berkut s-a prabusit in timpul unei demonstratii acrobatice pe aerodromul Dobrovici, in regiunea Riazan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )