Libnet.ro
UNICEF

07:45

Diplomatie: Emmanuel Macron vorbeste despre relatiile sale cu Trump si Putin

Hotnews Hotnews,
 Diplomatie: Emmanuel Macron vorbeste despre relatiile sale cu Trump si Putin

La bordul Airbusului prezidential, in drum spre Australia, Emmanuel Macron le-a prezentat confratilor nostri de la Journal du dimanche JDD) viziunea sa despre lume. Dupa parerea sefului statului, ne dezvaluie editia din 6 mai a saptamanalului, totul s-a schimbat pe scena diplomatica in cursul ultimului deceniu, ceea ce obliga Franta sa gaseasca noi punti si sa-si defineasca bine prioritatile strategice. continuă pe Hotnews

VIDEO Emmanuel Macron, interpelat de Maria Grapini pentru Europa cu mai multe viteze / Macron: Daca Europa ar fi asteptat ntotdeauna dupa tot clubul, nu ati fi aici

Eurodeputatul roman Maria Grapini l-a acuzat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca se contrazice atunci cand vorbeste despre autoritatea democratiei dar pledeaza pentru o Europa cu mai multe viteze. Macron i-a raspuns sec ca, daca Europa ar fi asteptat intotdeauna dupa tot clubul . ), nu ati fi aici, potrivit Digi 24.

Presedintele Frantei, certat de Maria Grapini. Raspunsul lui Emmanuel Macron

Presedintele Frantei a fost intrebat in Parlamentul European de eurodeputatul roman Maria Grapini despre declaratiile sale cu privire la viitorul Europei, in care afirma ca exista o Europa cu mai multe viteze si ca Franta si Germania.

Emmanuel Macron avertizeaza asupra riscului unui razboi daca SUA se vor retrage din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele francez Emmanuel Macron a avertizat cu privire la posibilitatea declansarii unui razboi daca presedintele american Donald Trump va decide sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, scrie News. ro citand Reuters.

Maria Grapini, critici dure la adresa lui Emmanuel Macron

Europarlamentarul Maria Grapini l-a mustrat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in fata plenului Parlamentului European de la Strasbourg. Grapini l-a criticat pe seful statului francez pentru ideile despre.

VIDEO Franta: Zeci de mii de persoane au protestat fata de politicile lui Emmanuel Macron, la un an de la nceperea mandatului - Jos presedintele bogatilor!, Respingem lovitura de stat sociala

Zeci de mii de persoane au protestat, sambata, la Paris si in alte orase din Franta, fata de politicile presedintelui Emmanuel Macron, la un an de la inceperea mandatului acestuia, relateaza Mediafax citand presa franceza.

VIDEO Maria Grapini l-a dascalit pe presedintele francez Emmanuel Macron in plenul de la Strasbourg

Europarlamentarul Maria Grapini l-a dascalit pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in fata plenului Parlamentului European de la Strasbourg, criticand-i ideile cu privire la viitorul Uniunii Europene, in care Franta si Germania sunt nucleul dur, lucru pe care l-a clasificat drept o aroganta.

Monica Birladeanu vorbeste despre traumele din copilarie: Stii cum e cand lovesti un corp si corpul ala se loveste de un perete?

Campania Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului continua la Stirile PRO TV de la ora 17. Maine, intr-un interviu emotionant, Monica Birladeanu vorbeste in premiera despre traumele din copilarie care au marcat-o pentru totdeauna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )