Libnet.ro
UNICEF

01:05

Director OLX: vindem tot ce se poate. Cel mai nou site e exclusiv pentru imobiliare

Adevărul Adevărul,
Director OLX: vindem tot ce se poate. Cel mai nou site e exclusiv pentru imobiliare

OLX Romania a anuntat debutul pe piata locala a unui site pentru imobiliare. Sub numele Storia vei putea gasi, poate, viitorul tau apartament. continuă pe Adevărul

Cel mai nou telefon Samsung, lansat oficial: are functii incredibile. Unde il gasesti in Romania

Samsung a anuntat aseara noul sau smartphone de top pentru aceasta toamna. Cei mai multi sunt insa curiosi cand va ajunge Galaxy Note 7 in Romania, scrie playtech. roDupa o serie stufoasa de zvonuri.

Cel mai nou jailbreak de iPhone e mai costisitor decat te-ai astepta

Numarul pasionatilor de jailbreak a scazut semnificativ in ultimii ani, deoarece Apple a facut o treaba foarte buna in introducerea multor functii dorite de utilizatori in iOS. Daca folositi insa astfel de trucuri, ar fi bine sa aveti ceva in vedere. in ultimii ani, majoritatea jailbreak-urilor au fost lansate de un grup de hackeri chinezi [].

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de armament al UCRAINEI

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de produse militare al Ucrainei, a anuntat Ministerul Apararii de la Kiev.

Cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania. Romanii au facut peste 456.000 de tranzactii imobiliare in primul semestru

Primul semestru al acestui an a fost cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania, in special pe zona rezidentiala, unde au fost acordate 21. 000 de credite prin programul Prima Casa, cu 40% mai multe decat anul trecut, a declarat miercuri directorul diviziei New Homes din cadrul firmei de consultanta imobiliara Coldwell Banker, Gabriel Voicu.

Criteriul pretului cel mai mic nu a disparut din achizitiile publice

Una din cele mai controversate conditii din legislatia veche a achizitiilor publice, pretul cel mai scazut, se regaseste in noile acte normative intr-o forma extinsa, sub forma mai multor principii menite sa ne alinieze la normele europene din domeniu.

Cel mai eficient sistem de spalare a creierului. Metodele monstruoase ale Chinei de distrus definitiv personalitatea

Spalarea creierului, dezumanizarea si reeducarea a fost practicata in toate lagarele si puscariile terorii din lumea comunista. Cu toate acestea, cel mai eficient sistem de transformare a unui detinut intr-o masina supusa partidului a fost initiat in China comunista. Marturiile sunt cutremuratoare.

Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

Avocatul Casei Regale a Romaniei, Adrian Vasiliu, a anuntat luni ca Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges, cel mai probabil in 13 august, informeaza News. ro. Acesta a mai.

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

Inflatia din zona euro urca la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Rata anuala a inflatiei din zona euro a urcat la 0,2% in iulie, de la 0,1% in luna precedenta, respectiv de la -0,1% in mai, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )