Libnet.ro
UNICEF

06:46

Directorul de imagine al Universitatii Ovidius din Constanta - suspect de plagiat

Hotnews Hotnews,
 Directorul de imagine al Universitatii Ovidius din Constanta - suspect de plagiat

Emisiunea Cartea zilei de la televiziunea constanteana Litoral TV, realizata de lectorul universitar Enache Tusa, director de imagine al universitatii constantene, este dublata de publicarea unor texte pe site-ul ziarului Ziua de Constanta, in rubrica omonima. Unele dintre aceste texte se inscriu in definitia plagiatului, scrie Alina Vasiliu pe blogul personal. continuă pe Hotnews

Directorul de imagine al Universitatii Ovidius din Constanta - suspect de plagiat

Emisiunea Cartea zilei de la televiziunea constanteana Litoral TV, realizata de lectorul universitar Enache Tusa, director de imagine al universitatii constantene, este dublata de publicarea unor texte pe site-ul ziarului Ziua de Constanta, in rubrica omonima. Unele dintre aceste texte se inscriu in definitia plagiatului, scrie Alina Vasiliu pe blogul personal.

VIDEO Doi rechini, adusi la acvariul din Constanta

Doi rechini au fost adusi joi seara in acvariul din Constanta. Potrivit Ct100. ro, este vorba despre doi masculi, care altfel ar fi putut incapea pe mana unor bucatari priceputi. Adrian Bilba, directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, a vorbit despre planurile pe care le are pentru acvariu.

Consilierii din Constanta se intorc impotriva lui Mazare si Constantinescu

Consiliul Local Constanta s-a constituit parte civila in dosarul in care fostul primar Radu Mazare este acuzat de mita, in timpul ce Consiliul Judetean Constanta s-a constitui parte civila in doua dosarele in care este implicat fostul sef al institutiei, Nicusor Constantinescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )